Hocam biliyorum. Bizim DA Forum üyelerinin maşallahı var onu da bulurlar . Ve aga konuyu takibe alırsam gelen mesajlardan öğrenirsin habere gerek kalmaz.Kuzey kore formu yok zaten agam adamların interneti yok ne yapacaklar forumu. Ve bulursan bana da haber et.
Hocam öncelikle teşekkür ederim. Bu arkadaşlar toxiclik yapınca kendilerini cool sanıyorlar. Bakın İngiliz forum önerisi desem hepsi konuya beğeni ifadesi atar. Ama nedense Kore deyince hepsini b*ktan bir kahkaha tutuyor. Yok yani komik bişey varsa söylesinler bizde gülelim. Zaten dünkü Korece Alfabesinde anlamadığım bir konu açtım. 20 mesaj geldiyse 19 u boş. Zaten dünkü konuda toxiclik yapan bir cahil bu yüzden ceza yedi. Bugün de devamı gelecek gibime geliyor.Konuya hahaha emojisi verenleri görüyorum, diğer insanların hobilerine, ilgi alanlarına, merak duydukları kültür ve yörelere gülerek onları küçük düşürmüyor siz küçümsenecek duruma düşüyorsunuz. Özellikle son zamanlarda bu arkadaşımızın konularında onunla ve merak ettiği bu Kore ilgisiyle dalga geçmeye çalışan 2-3 şahıs var, siz zavallı insanlarsınız. Neyse engelli listeme giden toxic kitleye bir kaçı daha eklenmiş oldu