- Konu Sahibi Konu Sahibi
Uzun ömür diyorum hocam, ps5 10 yıl sonrada oyunları açacak, ama 20k pc açamayacak.Hocam ps5 açtığı her oyunu 20k pc zaten açacak
Uzun ömür diyorum hocam, ps5 10 yıl sonrada oyunları açacak, ama 20k pc açamayacak.Hocam ps5 açtığı her oyunu 20k pc zaten açacak
Hocam teknoloji çok hızlı gelişiyor ne PlayStation ne de pc nin 10 yıl götüreceğini sanmıyorum hatta PlayStation 4'te 10 yıl götürmedi ara konsollar çıktı örnek sizin kullandığınız PlayStation 4 proUzun ömür diyorum hocam, ps5 10 yıl sonrada oyunları açacak, ama 20k pc açamayacak.
Düz ps4 şuan hala iş görüyor desteği kesilmedi, 10 yıl götürdü.Hocam teknoloji çok hızlı gelişiyor ne PlayStation ne de pc nin 10 yıl götüreceğini sanmıyorum hatta PlayStation 4'te 10 yıl götürmedi ara konsollar çıktı örnek sizin kullandığınız PlayStation 4 pro
1080p ile en az 8 yıl diyorum.PS5den uzun ömürlü olur mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yoo? 15k vs. Ve güncel her oyunu açıyor şuan.
Ve bunu PlayStation 4 kullanmış biri olarak söylüyorum ayrıca önerimdir god of ragnarok hala oynamadıysanız bir an önce oynayınHocam teknoloji çok hızlı gelişiyor ne PlayStation ne de pc nin 10 yıl götüreceğini sanmıyorum hatta PlayStation 4'te 10 yıl götürmedi ara konsollar çıktı örnek sizin kullandığınız PlayStation 4 pro
Ben size 2-3 sonra dm den sorular soracağım olur mu?1080p ile en az 8 yıl diyorum.
30fps 900p'ye düştüDüz ps4 şuan hala iş görüyor desteği kesilmedi, 10 yıl götürdü.
Olur olur tabiBen size 2-3 sonra dm den sorular soracağım olur mu?
Ben sizin yanınızda olsaydım PlayStation ı satmaz PC'ye geçerdim arada bir güncellerdimDüz ps4 şuan hala iş görüyor desteği kesilmedi, 10 yıl götürdü.
Ne zaman gideceksin? Ben bi sonraki hafta yada bayramda gitmeyi düşünüyorum.beraber gidek mi
Götürür.Sövecemde ban yerim değmezsin, ps4 10 yıl götürdü, 20klık bir pc 10yıl götürür mü bunu diyorum?
Gürcistanda nasıl 20k oluyor ben hollanda dan 460 euro ya getirttim. Gürcistanda da aynı fiyat değilmi