eneskaraca
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
Arkadaşlar win10 pro key alıcam güvenilir bir site önerir misiniz?
Hocam bir sıkıntı çıkmaz demi pc de yazılımsal ve donanımsal olarak, pek hakim değilim bu konulara gizlilik sorunu falan değilmi veya virüs falan olmaz değilmiLazımbana'dan alabilirsiniz.
Keyden virüs bulaşmaz merak etme sadece Keyin internette çıkarsa değişim iste.Hocam bir sıkıntı çıkmaz demi PC de yazılımsal ve donanımsal olarak, pek hakim değilim bu konulara gizlilik sorunu falan değilmi veya virüs falan olmaz değilmi
Web siteniz var ise derken anlamadım hocamEğer web siteniz var ise wonfe.com'u öneririm bedava key veriyorlar
Virüs veya gizlilik ihlali olmaz. Bende oradan aldım zaten ama Bedava etkinleştirme yani CMD ile yaparsanız gizlilik ihlali olur.Hocam bir sıkıntı çıkmaz demi PC de yazılımsal ve donanımsal olarak, pek hakim değilim bu konulara gizlilik sorunu falan değilmi veya virüs falan olmaz değilmi
Lazimbanada 2.75 e win 10 pro lisans anahtarı var onu alacağım değilmiKeyden virüs bulaşmaz merak etme sadece Keyin internette çıkarsa değişim iste.
Yani kodladığınız haber sitesi, forum sitesi vb bir siteniz varsa, benim forum ve haber sitem vardı kaydettim ikisinide yanında da bedava hosting hizmeti sağladılar.Web siteniz var ise derken anlamadım hocam
Ne alaka?Virüs veya gizlilik ihlali olmaz. Bende oradan aldım zaten ama Bedava etkinleştirme yani CMD ile yaparsanız gizlilik ihlali olur.
Virüs veya gizlilik ihlali olmaz. Bende oradan aldım zaten ama Bedava etkinleştirme yani CMD ile yaparsanız gizlilik ihlali olur.
Lazimbanadanmı almıştınız hocamVirüs veya gizlilik ihlali olmaz. Bende oradan aldım zaten ama Bedava etkinleştirme yani CMD ile yaparsanız gizlilik ihlali olur.