Neler Yeni

Güzel bir hediye önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Tarık Emir
Çok sevdiğim bir hocam var ama artık hocadan öte benim için bir abla gibi ona bir hediye almak istiyorum ama böyle güzel görünce beni hatırlayacağı basit olmayan bir hediye istiyorum.
Kadın bir hoca bütçe belirlemedim ama 450-650 arası olsa iyi olur güzel fikirler için belki üstüne çıkabilirim.

Omnissiah

80+ Bronze
Çok sevdiğim bir hocam var ama artık hocadan öte benim için bir abla gibi ona bir hediye almak istiyorum ama böyle güzel görünce beni hatırlayacağı basit olmayan bir hediye istiyorum.
Kadın bir hoca bütçe belirlemedim ama 450-650 arası olsa iyi olur güzel fikirler için belki üstüne çıkabilirim.
Çakı yaptır üzerine onun ismini yazdır

FurkanIIy

80+ Bronze
Çok sevdiğin biriyse nelerden hoşlandığı hakkında fikrin vardır. Sevdiği bir dizi, film veya kitap varsa, onunla ilgili bir şey al. Örneğin Kürk Mantolu Madonna isimli kitabı çok seviyor diyelim; gidip o kitapla ilgili bir figür, kitabın temasını taşıyan bir kupa tarzı şeyler alabilirsin. Hayran olduğu bir sanatçının konserine veya çok sevdiği bir tiyatro oyununa bilet alabilirsin. Eğer eşi varsa ikisine de al. Klasik tiyatro oyunlarının biletleri çok pahalı olmuyor zaten.

Top Bottom