GÜZEL İNTERNET ÖNERİSİ OLAN VARMI

Netspeed e bakabilirsin 76 tl ye 35 download 3 upload veriyorlar. VDSL de sana uygun bu olabilir birde 75mbps liği var benim de altyapım yetmediği için bunu aldım. Gayet güzel herhangi bir kopma vs yaşamadım. Mobilde max 50 ping, pc de max 80-100 arası ping. Tavsiye ederim.

Millenicom'a bakabilirsin.

Millenicom yada turknete bakın turknet müşteri hizmetleri beerbat ama çok iyi hız veriyorlar

Netspeed e bakabilirsin 76 TL ye 35 download 3 upload veriyorlar. VDSL de sana uygun bu olabilir birde 75mbps liği var benim de altyapım yetmediği için bunu aldım. Gayet güzel herhangi bir kopma vs yaşamadım. Mobilde max 50 ping, PC de max 80-100 arası ping. Tavsiye ederim.
Saolun hocam bakıyorum güzele benziyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Millenicom yada turknete bakın turknet müşteri hizmetleri beerbat ama çok iyi hız veriyorlar
bakaaıyorum hocam

siz niye susuyorsunuz hocam :D

bakaaıyorum hocam

bir şey daha ekleyeyim. Kurulum+modem ücreti toplam 300 TL tutuyor. (kurulum 100-modem 200) Ama kendin başka modem de alabilirsin.

bakaaıyorum hocam

yani şimdi 80tl bütçe demişsin 95tl ile türk telekom 24mbps var. ondan alabilirsin. ama hat değerlerine bağlı olarak zaten 61mbps'nin tamamını alabilmen zor. alman için hat değerlerinin iyi olması falan gerek mesela. modemin de öyle. bence türk telekom 3 yıl 24mbps kullandım hiç sorun yaşamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,568
Üyeler
187,212
Son üye
LordJosephs
Geri