Neler Yeni

GYM'e kısa süre ara verdim kilolarım düştü

ScarpeX0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Emirhan Özçiriş
1-sınavlarım vardı ve son zamanlardaki salgın yüzünden hastalandım hastayken 70 kilodan 66 kiloya düştüm o kadar yemek yemiyordum ve hasta hasta GYM'e gidemedim dün gittigimde normalde rahatlıkla çıkardıgım kilolaların çok azını çıkarıyordum ve hemen yoruluyordum bunun sebebi ne olabilir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

2. bi sorum var o da sizce estetik vücut mu yoksa powerlifter olmak mı yanı agır kaldırabilmek sadece kol calısmak mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Emrullah Bostancı
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
ne kadar süre gitmedin gym e bi kaç günde o kadar kilo vermiş olamazsın heralde

2. net estetik hocam powerlifterlikle uğraşılmaz ne para dayanır ne mide kendine eziyet etme estetik vucutla pus*yleri ağzında çalkalar tükürürsün

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
En kötü ihtimal 2 haftaya tekrar toparlarsın. Sadece vücudun güç olarak biraz düşmüş o kadar. Bana kalırsa estetik vücut. Yani bir aralar da calisthenics veya streetlifter mi yapsam diye düşündüm de sonra normal estetik vücut yapma kararı aldım.

ScarpeX0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Emirhan Özçiriş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne kadar süre gitmedin gym e bi kaç günde o kadar kilo vermiş olamazsın heralde

2. net estetik hocam powerlifterlikle uğraşılmaz ne para dayanır ne mide kendine eziyet etme estetik vucutla pus*yleri ağzında çalkalar tükürürsün
kilo kaybetme sebebim hasta olmam ve hemen hemen hiç beslenememem yemek yemiyorum 2 haftadır adam akıllı
Mesaj otomatik birleştirildi:

pus*y içinde kulac atarız artık

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
kilo kaybetme sebebim hasta olmam ve hemen hemen hiç beslenememem yemek yemiyorum 2 haftadır adam akıllı
Yemek yemediğin sürece o eski kiloları kaldırman zor. Yemek yiyip besin alamadığın sürece o kadar zorlamak boşa israf. Hatta kasları gereksiz fazla zorlasan eğer gerçekten fazla protein eksikliğin varsa kas büyümesi yerine kas küçülmesi yaşama ihtimalin bile var.

ScarpeX0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Emirhan Özçiriş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En kötü ihtimal 2 haftaya tekrar toparlarsın. Sadece vücudun güç olarak biraz düşmüş o kadar. Bana kalırsa estetik vücut. Yani bir aralar da calisthenics veya streetlifter mi yapsam diye düşündüm de sonra normal estetik vücut yapma kararı aldım.
anladım cok sagol

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Emrullah Bostancı
bencede güç kaybetmişsindir yakında toparlarsın kendini o kadar kısa sürede kolay kolay kas kaybetmezsin. kısa sürede eski gücüne kavuşursun umarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,362
Üyeler
159,766
Son üye
Batuska05
Top Bottom