H2002E pro alınır mı?

kazim31

80+
Reaksiyon skoru
20
Arkadaşlar ben h2002 e almadım pro olanını aldım 60 mm ve 699 tl ye iyi yapmışmıyım iade edimmi yoksa daha gelmedi

Arkadaşlar ben h2002 e almadım pro olanını aldım 60 mm ve 699 tl ye iyi yapmışmıyım iade edimmi yoksa daha gelmedi
Sonu D ve P ile biteni de çok öneriyorlar fakat ürün yorumlarında E modeli için de baya olumlu yorum vardı. Ses kasma konusunda özellikle.

Ve bide ses kartı varmı bende b650 m r anakart var ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yeterlimidir

Sonu D ve P ile biteni de çok öneriyorlar fakat ürün yorumlarında E modeli için de baya olumlu yorum vardı. Ses kasma konusunda özellikle.
?

Ve bide ses kartı varmı bende b650 m r anakart var ama

Yeterlimidir

?
Üründe emin değilim var mı tam incelemedim yeter diye düşünüyorum anakart

Son düzenleme:
Ama model olarak 2002D ve 2002P sanırım daha iyi istersen onlar için indirim bek

Ama model olarak 2002D ve 2002P sanırım daha iyi istersen onlar için indirim bekle

BEnde kararsız kaldım P ve D modelleri de indirim de
aga ben e aldım konforu normal üst düzey değil ama 700 e göre güzel yani

belki iade edip d versiyonunu alabilirim ama bilmiyorum ugrastırıcı

d versiyonuda 830 tl

ürünü dün aldım cızırtıdan dolayı iade ettim ses kartlı p versiyonunu alıcam ses kartınız iyi değilse birde ekran kartınızda coil whine varsa yük altında kulaklıkta cızırtı yapıyor ona göre alın

ürünü dün aldım cızırtıdan dolayı iade ettim ses kartlı p versiyonunu alıcam ses kartınız iyi değilse birde ekran kartınızda coil whine varsa yük altında kulaklıkta cızırtı yapıyor ona göre alın
yok hocam yapmıyor bende suan b650 m r kullanıyorum

kulaklık arıyorum ses kasmalık müzik film vesaire içinde kullancam kablosuz mu alsam ki ? yoksa d-p-e mi denesem hepsini alıp ?

Geri