Sonu D ve P ile biteni de çok öneriyorlar fakat ürün yorumlarında E modeli için de baya olumlu yorum vardı. Ses kasma konusunda özellikle.Arkadaşlar ben h2002 e almadım pro olanını aldım 60 mm ve 699 tl ye iyi yapmışmıyım iade edimmi yoksa daha gelmedi
?Sonu D ve P ile biteni de çok öneriyorlar fakat ürün yorumlarında E modeli için de baya olumlu yorum vardı. Ses kasma konusunda özellikle.
Üründe emin değilim var mı tam incelemedim yeter diye düşünüyorum anakartVe bide ses kartı varmı bende b650 m r anakart var ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yeterlimidir
?
SagolunÜründe emin değilim var mı tam incelemedim yeter diye düşünüyorum anakart
Ama model olarak 2002D ve 2002P sanırım daha iyi istersen onlar için indirim bekleSagolun
BEnde kararsız kaldım P ve D modelleri de indirim deSagolun
Ama model olarak 2002D ve 2002P sanırım daha iyi istersen onlar için indirim bek
aga ben e aldım konforu normal üst düzey değil ama 700 e göre güzel yaniAma model olarak 2002D ve 2002P sanırım daha iyi istersen onlar için indirim bekle
BEnde kararsız kaldım P ve D modelleri de indirim de
yok hocam yapmıyor bende suan b650 m r kullanıyorumürünü dün aldım cızırtıdan dolayı iade ettim ses kartlı p versiyonunu alıcam ses kartınız iyi değilse birde ekran kartınızda coil whine varsa yük altında kulaklıkta cızırtı yapıyor ona göre alın