Hakkımda ne düşünüyordur?

Beni niye çağırmadan bende uzmanım bu konularda :( inanmazsan @-RutHleSs- e sor.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Ciri
Valla çok heyecanlıydım açarken özür dilerim 🥺
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Vartex Şimdi alayım madem görüşlerini :D
Zamana bırak kanka eğer olucaksa her türlü olur ama beklemelisin.
Bunuda unutma:

Bana çok kafası karışık gibi geldi kızın, bekliyorum bakalım :D

Agacım üzülmüş, niye pişman olduğunu düşündün bilmiyorum ama bir şans vermenin derdinde olduğunu sanmıyorum bence yanlış anlamış olman daha olası. Ayrıca sanki yanlış hamle yapmışsın 3 yıllık arkadaşınla nasıl flört oluyorsunuz ki? 3 yıl flört edilmez, e 3 yıl arkadaş olup sonradan da flört edilmez? Yani olur ama bunlar çok uç ihtimaller, muhtemelen yanlış sinyal yorumlamaları yapmışsın ama umarım sen haklısındır da hayırlı bir şeyler çıkar. Geçmiş olsun..

Agacım üzülmüş, niye pişman olduğunu düşündün bilmiyorum ama bir şans vermenin derdinde olduğunu sanmıyorum bence yanlış anlamış olman daha olası. Ayrıca sanki yanlış hamle yapmışsın 3 yıllık arkadaşınla nasıl flört oluyorsunuz ki? 3 yıl flört edilmez, e 3 yıl arkadaş olup sonradan da flört edilmez? Yani olur ama bunlar çok uç ihtimaller, muhtemelen yanlış sinyal yorumlamaları yapmışsın ama umarım sen haklısındır da hayırlı bir şeyler çıkar. Geçmiş olsun..
Burada kendimi tam anlatamıyorum hocam, o yüzden böyle anlaşılıyor ben de farkettim :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,956
Üyeler
191,187
Son üye
HacıPro
Geri