Neler Yeni

Halka arzdan zarar edermiyim

samet135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Samet Yeniköy
2k para var altın almak yerine 1 kereliğine halka arz alıp 3k civarı olunca satmayı düşünüyorum. Sürekli yapmayacağım alacağım bir şey için param değerlensin diye almayı düşünüyorum zarar edermiyim

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
2k para var altın almak yerine 1 kereliğine halka arz alıp 3k civarı olunca satmayı düşünüyorum. Sürekli yapmayacağım alacağım bir şey için param değerlensin diye almayı düşünüyorum zarar edermiyim
Değişiyor bazıları çok kazandırıyor bazıları normal bazıları 1 ay sonraöküşe geçiyor

tnccahmt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Ahmet tunç
haftaya 2 tane halka arz var onlara gir paran 2ye katlanınca çık. YTD

samet135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Samet Yeniköy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Aydin
2K`lik alabilecegini sanmiyorum. Maksimum 1 k alirsin

samet135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Samet Yeniköy
kafana göre atamıyorsun parayı herkese eşit bölüyorlar katılan herkese ve zarar edebilme ihtimalinde var YouTube da videolar var izleyebilirsin
Videolara bakacağım hocam. Zarar ettirme ihtimali düşük firmalardan almak daha mantıklı değilmidir
Mesaj otomatik birleştirildi:

thy gibi

xxefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
481
İsim
Efe Aksu
Videolara bakacağım hocam. Zarar ettirme ihtimali düşük firmalardan almak daha mantıklı değilmidir
Mesaj otomatik birleştirildi:

thy gibi
halka arzlar belli bir fiyattan başlar thy yi alamazsın çünkü önceden halka arz edilmiş play store ve ya app store a halka arz yaz logosu mavi ortasında arz yazar logosunun onu indir orada girebileceğin halka arzları görebilirsin.

samet135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Samet Yeniköy
halka arzlar belli bir fiyattan başlar thy yi alamazsın çünkü önceden halka arz edilmiş play store ve ya app store a halka arz yaz logosu mavi ortasında arz yazar logosunun onu indir orada girebileceğin halka arzları görebilirsin.
tamamdır hocam ama ziraatten alınıyormu o uygulamadan

TİTAN.

80+ Platinum
bekle haftaya çok büyük halka arz var oraya 2k ile gir ciddi miktarada kar yaparsın bence YTD

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,841
Üyeler
163,563
Son üye
rigbusta
Top Bottom