Neler Yeni

Halnziye termal macun ne kadar iyidir ?

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Arkadaşlar Q9400 işlemci almayı düşünüyorum adam yanında termal macunda gönderiyor ki bu benim için çok iyi bir şey termal macunun markası halnziye soğutma performansı vs nasıldır yoksa bu 5-10 tllik macunların verdiği performansı mı verir cevaplarsanız sevinirim.

Ekler

• resim_2021-05-27_183804.png
    resim_2021-05-27_183804.png
    130.7 KB · Hit: 39

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Arkadaşlar Q9400 işlemci almayı düşünüyorum adam yanında termal macunda gönderiyor ki bu benim için çok iyi bir şey termal macunun markası halnziye soğutma performansı vs nasıldır yoksa bu 5-10 tllik macunların verdiği performansı mı verir cevaplarsanız sevinirim.
1.93w/mk termal iletkenliği var. yani sıradan bir macun. bana m400 ile beraber gelmişti. hiç kullanmadım. gerek yok. düzgün bir macun alırsan sistem için daha mantıklı olur.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1.93w/mk termal iletkenliği var. yani sıradan bir macun. bana m400 ile beraber gelmişti. hiç kullanmadım. gerek yok. düzgün bir macun alırsan sistem için daha mantıklı olur.
Hocam bütçe yok hatta bütçe olmadığı için şuanki sistemde diş macunu sürülü gittim bildiğiniz sensodyne diş macunundan sürdüm :D Bu beni 3-4 ay idare eder mi yoksa kötü mü?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Hocam bütçe yok hatta bütçe olmadığı için şuanki sistemde diş macunu sürülü gittim bildiğiniz sensodyne diş macunundan sürdüm :D Bu beni 3-4 ay idare eder mi yoksa kötü mü?
diş macunundan iyidir. sistem daha sıcak çalışır ama idare eder. dediğim gibi sıradan bir macun. bunu kullandın diye sistem yanmaz. sadece biraz daha sıcak çalışır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

diş macunu sürülü gittim bildiğiniz sensodyne diş macunundan sürdüm
bu arada ultra beyazlatıcılar daha iyi soğutuyormuş diyorlar :ROFLMAO:

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
diş macunundan iyidir. sistem daha sıcak çalışır ama idare eder. dediğim gibi sıradan bir macun. bunu kullandın diye sistem yanmaz. sadece biraz daha sıcak çalışır.
Teşekkürler hocam :)

bu arada ultra beyazlatıcılar daha iyi soğutuyormuş diyorlar :ROFLMAO:
Hocam mentollü sürdüm en iyinin bu olması gerek 😂

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Ben olsam kullanmazdım, adam gibi bir macun almak daha mantıklı olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,059,221
Üyeler
168,263
Son üye
Voodookooo