Neler Yeni

Hamburger neden doyurmaz?

3.George

80+ Bronze
Şu hamburger neden doyurmuyor? Kola şişkinlik yapmasa ye ye doymam. Bundan dolayı sınır aşıp aşırı kilo aldım. Neden böyle bilerek mi yapılıyor?

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aldığın yere göre değişir ama genelde boyutları bir elin avucunu geçmiyor.

2mApoo

80+ Silver
Şu hamburger neden doyurmuyor? Kola şişkinlik yapmasa ye ye doymam. Bundan dolayı sınır aşıp aşırı kilo aldım. Neden böyle bilerek mi yapılıyor?
Şişkin ve hacimli görünmesi onun doyurucu olduğunu göstermiyor. Zaten avucuna alıp sıkıştırırsan küçücük kalacaktır.
Bide beyaz un

3.George

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şişkin ve hacimli görünmesi onun doyurucu olduğunu göstermiyor. Zaten avucuna alıp sıkıştırırsan küçücük kalacaktır.
Bide beyaz un
Yine de çok kilo yapıyor. Madem küçücük neden bu kadar kilo yapıyor ki? İnsan kendine engel de olamıyor canı çektiği zaman. Ye babam ye derken aldık bişeler.

2mApoo

80+ Silver
Yine de çok kilo yapıyor. Madem küçücük neden bu kadar kilo yapıyor ki? İnsan kendine engel de olamıyor canı çektiği zaman. Ye babam ye derken aldık bişeler.
-Yağ
-Fazla kalori
-Ye ye bitmez istek yani aşırı tüketim.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Burger king'den King Beef menü alıp Mega Boy içecek al. 12'li soğan halkası + kova boy patates alıp doymama şansın yok.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,309
İsim
.
En ucuz ürünlerle doymaya çalışırken çok oluyo ama etibol düzgün şeyler yiyince bi güzel doyuruyor.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,634
İsim
Mert Can Ergün
Hangi hamburgeri yiyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben burger king den iki tane peynirli king chicken steakhouse yiyorum büyük patates büyük kola doyurucu oluyor

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Hamburger aslında doyurur, yediğin yere bağlı.
Mesela evde yaptığımda 4-5 saat tok tuttuğu oluyor. Dışarıda Burger, McDonalds gibi yerlerde yediğimde pek tok tutmuyor açıkçası (hayvanca yemedikten sonra).

İstanbul'da ne yediysem doyuruyor saçma bir şekilde, 4 Aralık'ta etkinlik öncesi Meat Burger diye bir yere gittik etkinlik alanına yakın diye, içecek dahil 115TL tuttu ve gayet de güzel bir şekilde doydum yani. Saat 3 gibi yedim ve gece 1'e doğru anca "evet ben açım" dedim.
VCT'de de final çıkışı içecek dahil 200TL olacak şekilde Vadistanbul'da biraz pahalıya yedik. Oranın eti biraz daha sulu ve daha güzeldi yani evde yaptığımıza biraz daha yakındı.
Bir de Burger Yiyelim diye bir zincir vardı, oradan füme etli cheddarlı patatesi ve içeceği dahil şekilde 75tlye yemiştim. Gerçekten o fiyata yediğim en iyi burger olabilir (son zamanlarda).
Kısacası yerine göre değişiyor.

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,188
İsim
Mustafa Enes Bulut
hocam hem pahalı hemde kucuk bosverin gel dönere gidek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri