Hamburger neden doyurmaz?

3.George

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
396
Şu hamburger neden doyurmuyor? Kola şişkinlik yapmasa ye ye doymam. Bundan dolayı sınır aşıp aşırı kilo aldım. Neden böyle bilerek mi yapılıyor?

Aldığın yere göre değişir ama genelde boyutları bir elin avucunu geçmiyor.

Şu hamburger neden doyurmuyor? Kola şişkinlik yapmasa ye ye doymam. Bundan dolayı sınır aşıp aşırı kilo aldım. Neden böyle bilerek mi yapılıyor?
Şişkin ve hacimli görünmesi onun doyurucu olduğunu göstermiyor. Zaten avucuna alıp sıkıştırırsan küçücük kalacaktır.
Bide beyaz un

Şişkin ve hacimli görünmesi onun doyurucu olduğunu göstermiyor. Zaten avucuna alıp sıkıştırırsan küçücük kalacaktır.
Bide beyaz un
Yine de çok kilo yapıyor. Madem küçücük neden bu kadar kilo yapıyor ki? İnsan kendine engel de olamıyor canı çektiği zaman. Ye babam ye derken aldık bişeler.

Yine de çok kilo yapıyor. Madem küçücük neden bu kadar kilo yapıyor ki? İnsan kendine engel de olamıyor canı çektiği zaman. Ye babam ye derken aldık bişeler.
-Yağ
-Fazla kalori
-Ye ye bitmez istek yani aşırı tüketim.

Burger king'den King Beef menü alıp Mega Boy içecek al. 12'li soğan halkası + kova boy patates alıp doymama şansın yok.

En ucuz ürünlerle doymaya çalışırken çok oluyo ama etibol düzgün şeyler yiyince bi güzel doyuruyor.

Hangi hamburgeri yiyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben burger king den iki tane peynirli king chicken steakhouse yiyorum büyük patates büyük kola doyurucu oluyor

Hamburger aslında doyurur, yediğin yere bağlı.
Mesela evde yaptığımda 4-5 saat tok tuttuğu oluyor. Dışarıda Burger, McDonalds gibi yerlerde yediğimde pek tok tutmuyor açıkçası (hayvanca yemedikten sonra).

İstanbul'da ne yediysem doyuruyor saçma bir şekilde, 4 Aralık'ta etkinlik öncesi Meat Burger diye bir yere gittik etkinlik alanına yakın diye, içecek dahil 115TL tuttu ve gayet de güzel bir şekilde doydum yani. Saat 3 gibi yedim ve gece 1'e doğru anca "evet ben açım" dedim.
VCT'de de final çıkışı içecek dahil 200TL olacak şekilde Vadistanbul'da biraz pahalıya yedik. Oranın eti biraz daha sulu ve daha güzeldi yani evde yaptığımıza biraz daha yakındı.
Bir de Burger Yiyelim diye bir zincir vardı, oradan füme etli cheddarlı patatesi ve içeceği dahil şekilde 75tlye yemiştim. Gerçekten o fiyata yediğim en iyi burger olabilir (son zamanlarda).
Kısacası yerine göre değişiyor.

Geri