Hamburger neden zararlı

evde yaptığınız hamburgereden daha zararsız ve sağlıklı çok az yiyecek vardır fakat mcd burgerking gibi şirketlerin içinde ne olduğu belirsiz malzemeleri sağolsun zararlı yapıyor birde %70i yağ olan mayone içine girdimi tamam oluyor evde yapılan ve içinde mayonez olmayan hamburger zararlı değildir

Çünkü türk yemeği olmadığından yemesş caiz değil (!)
şaka maka döner falan çok daha seviyorum.

içindeki etin gerçekten en doğal haliyle mi yapıldığını düşünüyorsun. 10larca katkı maddesi kattıkları etten ne fayda gelebilir ki

Hamburger köftesinin nasıl yapıldığını izle anlarsın, günlerce aynı yağda kızartılıyor sağlıksız ve çok yağlı

Aynen tarihi geçmiş etleri tutuyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hamburger köftesinin nasıl yapıldığını izle anlarsın, günlerce aynı yağda kızartılıyor sağlıksız ve çok yağlı
O köfte hamburger eti değil sadece tavuk ürünleri kızartılıyor ayrıca temizliği sağlanıyor her gün aynı yağda ürün kızartma olmaz

Arkadaşlar çok saçma ama uzun zamandır kafamı kurcalayan bi soru şimdi et faydalı marul faydalı domates faydalı ama bunlar birleşip hamburger olduğunda fast food zararlı oluyor neden :D :D
Hazir alirsan (mcdonald buegerking gibi) zararli içindeki şeyin tadi ete bile benzemiyor zaten evde kendi köftenle kendi sosunla yapinca daha iyi oluyor

Aynen tarihi geçmiş etleri tutuyorlar

O köfte hamburger eti değil sadece tavuk ürünleri kızartılıyor ayrıca temizliği sağlanıyor her gün aynı yağda ürün kızartma olmaz
Hocam bizzat orada çalışan yakınlarımdan gördüm attığı videolar fotoğraflar o kadar iğrençtiki yağ artık kirden yapış yapış olmuştu

Yere atıyorlar mikropla beraber et aromasını alıyor kanka. O nasıl soru ne demek nerede hazır tutuyorlar? Buzluklarda bir sürü hazır et oluyor.
Yerler vitamin hocam o yüzden atıyorlar

Hocam bizzat orada çalışan yakınlarımdan gördüm attığı videolar fotoğraflar o kadar iğrençtiki yağ artık kirden yapış yapış olmuştu
Arkadaşın tab gıda da mı çalışıyordu

Arkadaşlar çok saçma ama uzun zamandır kafamı kurcalayan bi soru şimdi et faydalı marul faydalı domates faydalı ama bunlar birleşip hamburger olduğunda fast food zararlı oluyor neden :D :D
hamburgerin içinde nol yağlı köfte soslar ve ekmek var ve bunlar hamburgerin çoğunluğunu oluşturuyor ekmek zaten kendi başına pek hayırlı bir şey değil ve karbonhidrat köfte desen yağlı soslardanda hayır beklemek doğru olmaz içindeki 2gram bitkidende hayır beklenmez

Niye bu kadar çok spor yaptığımı soruyorlar daha fazla hamburger yemek için diyorum. Hamburger zararlı olsa ne olur baba millet sigaradan alkolden kaldırmıyor kafayı göm geç mis gibi oh

Geri