Hamladıktan sonra ne yapılmalı

TJacks

80+
Reaksiyon skoru
30
Hamladıktan sonra spora devam mı edinilmeli mı dinlenilmeli mi

Hamladıktan sonra spora devam mı edinilmeli mı dinlenilmeli mi
Ben devam ettim hocam 2. Haftamda ağrıyı vücuttan atmıştım. Ama sakatlık yaşarsanız o kası dinlendirmenizi tavsiye ederim.

Şuan evde spor yapıyorum her gün yaklaşık 40 gün sonra askere gidicem ve 1 ay orada spor yapamicam tek korkum kas kaybı olur mu ki 1 ay ara verince oluyormuş geldikten sonra hemen spora yazılmayi düşünüyorum eğer spor yapıyorsanız hiç bırakmayın özellikle uzun süre

Spora yeni başladıysan tüm vücut yani fullbody antrenman yapıyorsundur diye tahmin ederek konuşacağım. İlk 1-2 antrenmanında 2 gün dinlenebilirsin ancak sonrasında 1 gün git, 1 gün dinlen şeklinde fullbody programını uygularsan en iyi verimi alabilirsin. Oram buram ağrıyor diye sızlanıp yatmaya gerek yok. Zaten 3-4 antrenman sonra neredeyse yok oluyor öyle şeyler.

Şuan evde spor yapıyorum her gün yaklaşık 40 gün sonra askere gidicem ve 1 ay orada spor yapamicam tek korkum kas kaybı olur mu ki 1 ay ara verince oluyormuş geldikten sonra hemen spora yazılmayi düşünüyorum eğer spor yapıyorsanız hiç bırakmayın özellikle uzun süre
Askerlikte de pek rahat bırakmazlar zaten sorun olmaz 😁

Geri