Hamleleriniz nasıl olurdu

Reaksiyon skoru
37
Yani, her zaman dikkate alman gereken en önemli şeyler nelerdir? Aklımda böyle bir kontrol listesi olsa iyi olurdu, böylece hep aynı hataları yapmam,

Potansiyel hamleleri incelerken sürekli uyguladığın bir adım sırası var mı? Varsa, bunların ne olduğunu bilmek harika olurdu

Yani, her zaman dikkate alman gereken en önemli şeyler nelerdir? Aklımda böyle bir kontrol listesi olsa iyi olurdu, böylece hep aynı hataları yapmam,

Potansiyel hamleleri incelerken sürekli uyguladığın bir adım sırası var mı? Varsa, bunların ne olduğunu bilmek harika olurdu
Tek hamlem bildiğim yoldan giderim bilmediğimden gitmem

plan yap
yaptığın planı uygula
aksi bir şey çıkarsa aksi bir şey çıktığında yapmayı düşündüğünü yap
temel olarak bu var bende spesifik olarak bir şeyi belirtmediğin için çok genel kaçıyor tabi.

Satranç oynarken ilk vezirin önünü açarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kız tavlarken önce adını sorarım. Hitab etmesi daha kolay olur.

İkinci el ürün alırken satan adamın stres yaşadığını yada yerinde duramayıp senide bir yerlere çekerek götürmesinden şüphelen.

İki kez yaşadım olayı ikisinde de kandırdılar beni.
Birinde Hdd alıyordum 3 TB diye adam bana 500gb hdd sattı. Etiketi sökülmüştü, şirketimize böyle sattılar diye kıvırdı. Dikkat dağıtmak için hep beni bir yerlere çekiştiriyordu gel burada duralım. Gel arkadaşımın evinde istersen deneyelim. Aramalar felan ama telefonun açılmama durumu. Helalce kazandığım paramı Helal etmiyorum.

En son telefon aldım adam stress yaşıyordu ama belli etmemeye çalışıyordu. Sanki uyuşturuculuydu gibi.
Kutulu felan herşeyi yerinde. Honor X8C aldım. Yaptığım yanlış İmei numarasını sorgulamamam oldu.

Adama derler telefonunda aç 20 saniyeye sorgulat işte nereye acelen?

Aldıktan sonra telefonun krediyle alındığını gördüm. Şimdi elim kolum bağlı kalmışım. Kredi ödeniyorda.
Ama ödenmese imei kayıt iptal ve numara kullanmak yasak olur.
Adamı aradım yemin etti emeklilik kartıyla aldığını ve otomatik şekilde kredi parasının anında çekildiğini söyledi. Neden söylemedin diyorum? Benden sormadın ki diyor hala da yüzü var konuşmaya.

Millet 3 kağıtçı olmuş kendini koru derim.

Millete bak hayatta hamleleri var ben dümdüz yaşıyorum .d şaka bir yana gerçekten hamlem yok %100 red yiyeceğim sınıfta ki hoşlandığım kıza açıldım sonrasında işleri biraz daha batırdım okul açıldı 1 kere bile merhaba merhaba iyi akşamlar iyi akşamlar olmadı

Saygı. Yoksa, iletişim kurmana da gerek yok.

Geri