Hangi 16 Pro'yu almalıyım?

atanis

80+
Reaksiyon skoru
13
Bütçe
32000
Sahibinden üstünde bir sürü ilan var ve uzun süre ayıklamakla uğraştım. Bütçem 32000₺.

1.cihaz: 12 ay mağaza garantiliymiş, pilinin %100 olması bana biraz şüpheli geldi toplama olma ihtimali var diye düşünüyorum.
Link
2.cihaz: pili 95, satıcı değişeni, çiziği ve sorunu olmadığını iddia ediyor.
Link2
3.cihaz: ABD cihazı, yani çift e-SIM. 12 ay mağazadan imzalı ve kaşeli şekilde garantili. Pili %90 benim için en büyük eksisi e-SIM olması olabilir çünkü beni uğraştırabilir.
Link3
4. cihaz pil 95, 12 ay mağaza garantili, çift fiziki, konumu biraz ters ama kurye hizmeti var. Özellikle bu cihazı düşünüyorum.
Link4
5. cihaz pil 92, çift e-SIM, hatasız ve en önemlisi 256 GB (diğer cihazlar 128 GB)
Link5

Başka ilan öneriniz olursa İstanbul, Sakarya, Kocaeli, Düzce ve Bolu çevresi olursa sevinirim.

Sahibinden üstünde bir sürü ilan var ve uzun süre ayıklamakla uğraştım. Bütçem 32000₺.

1.cihaz: 12 ay mağaza garantiliymiş, pilinin %100 olması bana biraz şüpheli geldi toplama olma ihtimali var diye düşünüyorum.
Link
Link2
3.cihaz: ABD cihazı, yani çift e-SIM. 12 ay mağazadan imzalı ve kaşeli şekilde garantili. Pili %90 benim için en büyük eksisi e-SIM olması olabilir çünkü beni uğraştırabilir.
Link3
4. cihaz pil 95, 12 ay mağaza garantili, çift fiziki, konumu biraz ters ama kurye hizmeti var. Özellikle bu cihazı düşünüyorum.
Link4
5. cihaz pil 92, çift e-SIM, hatasız ve en önemlisi 256 GB (diğer cihazlar 128 GB)
Link5

Başka ilan öneriniz olursa İstanbul, Sakarya, Kocaeli, Düzce ve Bolu çevresi olursa sevinirim.
Sahibinden almak her zaman en iyisi telefoncudan değil

1. ürün toplama alma.

diğer ürünlerde pil yüzdesi hangisi yüksek ise al.
Birde ürünün ne zmn aktif edilidğini sor sonra garanti süresine bak eğer 4-5 aylık bir cihazın garanti süresi bitmiş ise yenilenmiş model demektir almayın.

Link
Link2
Link3
Link4
Link5

Hocam tertemiz iphone 13 satıyorum tr cihazı. İlgilenirsen eğer Ankara'dayım.

Son düzenleme:
bence 256gb lık olanı alın hocam artık 128de yeterli değil bence

Hocam tertemiz iphone 13 satıyorum tr cihazı. İlgilenirsen eğer Ankara'dayım.
Dostum S24'ü boşu boşuna elden çıkarmadım. iPhone 13 eskidi artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence 256gb lık olanı alın hocam artık 128de yeterli değil bence
Katılıyorum ancak tüm videolarımı zaten bulut depolamaya koyacağım için ve sosyal medya harici fazla uygulama kullanmayacağım için bi süre yeter gibi duruyor. Seneye zaten 17 serisine geçiş yapmayı düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sahibinden almak her zaman en iyisi telefoncudan değil
Pek farkedeceğini düşünmüyorum. İki türlü de toplama çıkma ihtimali var.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,494
Üyeler
190,050
Son üye
malibyk
Geri