Hangi 4K monitörü tercih etmeliyim

M27UA iyi
VG27UQ1A incelemesini görmedim
Xg27ucs kötü değil ama M27ua daha iyi görüntü kalitesine sahip.
Mag345cqr ağır ghosting sorunlu

Ultrawide istiyorsan buna bak.
hocam rog serisi olması bir artı mı 3 yıl asus garantisi varmış genellikle oyun için kullanmayı düşünüyorum özellik bakımından nasıl farkları var XG27UCS alırsam pişman olur muyum sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6700xt 4k için hiç uygun değil 9070xt de giriş seviye kalır 4k da ona göre tercih yapın bence
2k alsam yeterli olur diyorsunuz geleceğe yönelik 4k almak mantıklı mı sizce yoksa aşırıya mı kaçmış olurum

2k alsam yeterli olur diyorsunuz geleceğe yönelik 4k almak mantıklı mı sizce yoksa aşırıya mı kaçmış olurum
bence 2k tam ideal seviye de ilerisi için alacaksanız bilemem ama 4k için 5080 5090 kafi. 9070xt ve 5070ti 4k için giriş seviye kalıyor biraz. bütçeniz 20 civarı sanırım 2k 27" oled monitör o fiyatlara varsa onlara bakabilirsiniz ya da kaliteli düzgün bir oled olmayan 2k 27" monitör alabilirsiniz. @Tayfunns hocam da yardımcı olacaktır zaten

hocam rog serisi olması bir artı mı 3 yıl asus garantisi varmış genellikle oyun için kullanmayı düşünüyorum özellik bakımından nasıl farkları var XG27UCS alırsam pişman olur muyum sizce

@igito doğru söylüyor, geleceğe yönelik 4k dediğinde zaman geçtikçe ekran kartın eskiyecek ve yeni oyunların gereksinimleri artacağı için daha da yetmemeye başlayacak 9070xt 4k ya, zaten şuan PC oyunlarında 4k da güzel performans almak hala zor bence, ekran kartlarının daha da gelişmesi lazım 4k nın hakkını verebilmeleri için. 5080 bile 4k da o kadar fazla bir avantaj sağlayamıyor ultrada RT/PT vs herşeyi açtığında.

4k nın en büyük avantajı 4k film/video izlerken ortaya çıkar, oyun teknolojisinde ekran kartları hala zayıf kalıyor.

ROG olunca telefon için ön tarafa yer açılıyor 1-2 tane giriş çıkış portunun sürümü yükseliyor bu. Diğer her şey tuf boş yere rog diye aldanma.

Gigabyte daha iyi. Ultrawide istersen Dell öneririm en iyi görüntü kalitesi onda var.

DLSS upscale 4k>2k native. 2k da bile dlss açtığımda görüntü 1080p den dhaa iyi oluyor ve fps artıyor. 4k için daha da iyi olacak. 4k native çalıştırmak zorunda değilsin. 4k almanda mahsur yok.

Bu videoyu izle demek istediğimi daha iyi anlarsın.

Niye senin seçtiğin monitörlerle sınırlı kalıyoruz? Seçtiğin monitörlerin çoğu kötü veya alınmaz. Ben önereyim sen seçsen mesela? Daha mantıklı olmaz mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,173,217
Üyeler
186,304
Son üye
NSX/enes
Geri