Hangi Anakartı Alabilirim

BeratKya0

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
1750
Arkadaşlar merhaba yeni anakart almayı düşünüyorum önere bilceğiniz marka model varsa söyler misiniz msi almayı düşünmüyorum biraz ön yargılıyım şuanda a320m pro vd plus kullanıyorum bios u betaya yükselttim windows 11 güncellemesi var diye şimdi düşüremiyorum ayrıca işlemciye oc yapamıyorum önceden de format atamıyordum bunlardan hangisi alınabilir

Gigabyte B450M K​

Asus Prime B450M-K II​

Asus PRIME A520M-A II​

çok düşük bir ihtimalle'de

Asus Tuf Gaming A520M-PLUS​

Arkadaşlar merhaba yeni anakart almayı düşünüyorum önere bilceğiniz marka model varsa söyler misiniz msi almayı düşünmüyorum biraz ön yargılıyım şuanda a320m pro vd plus kullanıyorum bios u betaya yükselttim windows 11 güncellemesi var diye şimdi düşüremiyorum ayrıca işlemciye oc yapamıyorum önceden de format atamıyordum bunlardan hangisi alınabilir

Gigabyte B450M K​

Asus Prime B450M-K II​

Asus PRIME A520M-A II​

Hocsm oc icin b serisi bir karta ihtiyacınız var. 2080e çıkmaz.mi bütçeniz

Hiç çıkmıyorsa da bütçeniz
Post automatically merged:

1. Olarak gigabyte veya biostar alın. Önceliğiniz gigabyte olsun biostarla fazlari aynı ama en azından desteği daha iyi olacaktır.

En son çare de asrock b550.alabilirsiniz. nays ile 1728 TL'ye geliyor burdan alırsan
https://m.n11.com/urun/asrock-b550m...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel ama bunda 6 faz var oc performansını etkileyecektir. O yüzden 1. Tercihlere yönel paran çıkmazsa asrock al
Post automatically merged:

şuan stock olarak 3,20 de kullanıyorum anakart sıkıntı çıkarmadan önce 3,40 ya da 50 de kullanıyordum şimdi onu hiç yapamıyorum zorlarsam çıkar ne önerirsiniz
A320ye oc yapılmaz ki?

Biraz daha eklemeye değer.

Gigabyte B450M K​

Asus Prime B450M-K II​

Asus PRIME A520M-A II​

murat hocamın dediği gibi b550 almanız sizin için daha mantıklı olucaktır ancak illa asus gigabyte tarzı bi marka alırım b450 alırım dersenizde (ki asrock güzel sağlam bi markadırgüvenip alabilirsiniz) b450m K II alın derim

merhabalar asus modellerin tercih edebilirsiniz 3 yıl garantili ürünler bios desteği vermesi tercih edebilirsiniz

Geri