Marcisco
80+
- Reaksiyon skoru
- 163
Arkadaşlar Ryzen 7 5700g işlemci alacağım eledim eledim en sonunda bunların arasında kaldım sizce hangisi olmalı? İleride ekran kartı ile destekleyeceğim.
Post automatically merged:
Anakartlar burada
kanka pek anlamıyorum o bios işlerinden yaYapışabilirsin. Lakin BIOS Flashback yok yani eğer 3000 READY gelirse mecburen servise yollayıp BIOS güncelletmelisin veya eski bir Ryzen 3000 işlemci ile kendin güncellemelisin.
![]()
ASUS Prime B550-Plus AMD B550 AM4 DDR4 Anakart Fiyat & Özellik | MediaMarkt
ASUS Prime B550-Plus AMD B550 AM4 DDR4 Anakart fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne kwww.mediamarkt.com.tr
Bütçen yeter mi? Bu arada 5700G ile 5600G arasında kaç para var?kanka pek anlamıyorum o bios işlerinden ya
ortalama bin tl civarıBütçen yeter mi? Bu arada 5700G ile 5600G arasında kaç para var?
![]()
MSI B550-A PRO AM4 Ryzen DDR4 HDMI DP USB3.2 Fiyatı ve Yorumları - Trendyol
MSI B550-a Pro Am4 Ryzen Ddr4 Hdmi Dp Usb3.2 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Yapışabilirsin. Lakin BIOS Flashback yok yani eğer 3000 READY gelirse mecburen servise yollayıp BIOS güncelletmelisin veya eski bir Ryzen 3000 işlemci ile kendin güncellemelisin.
![]()
ASUS Prime B550-Plus AMD B550 AM4 DDR4 Anakart Fiyat & Özellik | MediaMarkt
ASUS Prime B550-Plus AMD B550 AM4 DDR4 Anakart fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne kwww.mediamarkt.com.tr
Yeter o konuda sıkıntı yok sadece ekran dahil ortalama 10k bütçem varBütçen yeter mi? Bu arada 5700G ile 5600G arasında kaç para var?
![]()
MSI B550-A PRO AM4 Ryzen DDR4 HDMI DP USB3.2 Fiyatı ve Yorumları - Trendyol
MSI B550-a Pro Am4 Ryzen Ddr4 Hdmi Dp Usb3.2 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Pardon monitör dahilYeter o konuda sıkıntı yok sadece ekran dahil ortalama 10k bütçem var
Peki senin işlemci ne memnun musun kanka
Yazın 1200e almıştım çok iyi fırsat arkadaşlar
Bütçen varsa A-PRO al geç bios flashda varYeter o konuda sıkıntı yok sadece ekran dahil ortalama 10k bütçem var
Pardon monitör dahil
5600x mosfet soğutma çok iyi anakart çok iyi soğuk tutuyor kendini bu sayede kasa içi soğuk oluyor ankart Max 30 gördü bendeYeter o konuda sıkıntı yok sadece ekran dahil ortalama 10k bütçem var
Pardon monitör dahil