Asus tabiAsus Prime B650M-R 90MB1H30-M0EAY0 7200 MHz DDR5 AM5 (LGA1718) Matx Anakart mi yoksa Biostar B650MP-E Pro Ddr5 6000MHZ Am5 S+V+Gl Micro Atx Anakart mi yada aynı fiyat bantlarında önerebileceğiniz başka bir anakart mevcutmudur ?
asus daha mantıklıAsus Prime B650M-R 90MB1H30-M0EAY0 7200 MHz DDR5 AM5 (LGA1718) Matx Anakart mi yoksa Biostar B650MP-E Pro Ddr5 6000MHZ Am5 S+V+Gl Micro Atx Anakart mi yada aynı fiyat bantlarında önerebileceğiniz başka bir anakart mevcutmudur ?
Arasında tam olarak ne fark var efenim birde zaten bir birine fiyatı çok yakın muhtemelen asus tercih edicem çünkü hepsiburadada pahalı yani 6k falan ama n11'de 5k neyse ne gibi fark var tam ben anlayamadım ram hızı olarak var yani bir tık geliştirmeye daha müsait galiba başka bir şey yok sanırım aradaki paraya değer mi sizce ?Asus tabi
Asus güncellemeler olsun yazılımı olsun sıkıntı çıkmayacağına gelecek adına çok daha güvenli. Birde bu anakartların vrm slotları falan markadan markaya değişiyor. Asusunki eminim daha kalitelilidir o yüzden asusArasında tam olarak ne fark var efenim birde zaten bir birine fiyatı çok yakın muhtemelen asus tercih edicem çünkü hepsiburadada pahalı yani 6k falan ama n11'de 5k neyse ne gibi fark var tam ben anlayamadım ram hızı olarak var yani bir tık geliştirmeye daha müsait galiba başka bir şey yok sanırım aradaki paraya değer mi sizce ?
Çok teşekkürlerAsus güncellemeler olsun yazılımı olsun sıkıntı çıkmayacağına gelecek adına çok daha güvenli. Birde bu anakartların vrm slotları falan markadan markaya değişiyor. Asusunki eminim daha kalitelilidir o yüzden asus
Birini 5000TL, birini 3400TL olarak görüyorum. Bu yüzden tabii ki Biostar 3400TL yeAsus Prime B650M-R 90MB1H30-M0EAY0 7200 MHz DDR5 AM5 (LGA1718) Matx Anakart mi yoksa Biostar B650MP-E Pro Ddr5 6000MHZ Am5 S+V+Gl Micro Atx Anakart mi yada aynı fiyat bantlarında önerebileceğiniz başka bir anakart mevcutmudur ?