Çözüldü✓ Hangi antivirüs uygulamasını kullanmalıyım

Usual1y

80+
Reaksiyon skoru
82
Arkadaşlar hangi uygulamayı önerirsiniz genel olarak. Şuanda aklımda Kaspersky var sadece

Esetde iyi ama genel olarak kullanmaya gerek yok. Windows defender halleder ayrıca indirdiğin şeylerin güvenilir olup olmadığını da biliyorsundur.

Arkadaşlar hangi uygulamayı önerirsiniz genel olarak. Şuanda aklımda Kaspersky var sadece
Kaspersky al geç hem ucuz hem kaliteli,
Esetde iyi ama genel olarak kullanmaya gerek yok. Windows defender halleder ayrıca indirdiğin şeylerin güvenilir olup olmadığını da biliyorsundur.
eset kişisel kullanım için berbat , şirketlerde iyi idi en son şu an ne durumda bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

MESUT30 Kodu ile indirimli al
Alacak varsa ben vereyim ibandan aradaki farkı şu kodu kullanmayın o herife para kazandırmayın

MESUT30 Kodu ile indirimli al
tüh geçti

sağlık olsun

Kaspersky al geç hem ucuz hem kaliteli,

eset kişisel kullanım için berbat , şirketlerde iyi idi en son şu an ne durumda bilmiyorum

Alacak varsa ben vereyim ibandan aradaki farkı şu kodu kullanmayın o herife para kazandırmayın
neden hocam bir sıkıntı mı var

Kaspersky al geç hocam ama en dolu paketinden al. Bir tek sıkıntısı browser'ı yavaşlatması.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,187
Üyeler
192,635
Son üye
etodonmez
Geri