Galiba 4070 olanın anakartı baya iyi 1080p için akacağımyüksek çözünürlükte iyi performans alarak oyun oynamak için rx7800 , genel kullanımda iyi performans istiyosan daha uzun ömürlü olsun diyorsan rtx 4070 li sistem. Ben tercih edecek olsam dlss 3 desteği olması ve işlemcisinin daha güçlü olmasından dolayı rtx 4070 liyi seçerdim
55e çok daha iyileri bulunur55 te hocam hangisi daha iyi onu sormuştum
58e çıkabilirseniz ikisinin performansını katlayacak böyle bir sistem var çıkamazsanız anakartı düşürebilirsinizHocam ben 10-15 gündür araştırıyorum kendime göre bulamadım hangi sistem daha iyi ikisinden birini alacağın
1080 var malesef55 verdikten sonra bazı parçalardan kısıp 4070ti süpere çıkarsınız. Tabi 2k monitör mecburi olur.
Hangi sistemi önerirsin bu arada55 verdikten sonra bazı parçalardan kısıp 4070ti süpere çıkarsınız. Tabi 2k monitör mecburi olur.
Hazır sistem takip etmiyorum ama söylediğiniz bütçede 1080p de darboğaz yapacak ama 2k ve 4k yapmayacak 7500f 4070ti süper sistemler var.1080 var malesef
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi sistemi önerirsin bu arada
Anladım hocamda hangi sistem daha iyi parça olarakHazır sistem takip etmiyorum ama söylediğiniz bütçede 1080p de darboğaz yapacak ama 2k ve 4k yapmayacak 7500f 4070ti süper sistemler var.
Tabi fiyat avantajları çok değil kendiniz toplasanız aşağı yukarı aynı paraya gelir yine