Neler Yeni

Hangi bilgisayar daha iyi?

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kayra
4070li sistem daha iyi olmuş anakartı ileriye dönük. 3 5 fps az alırsınız ama yazılımınız sağlam olur.
Yalnız not düşmek isterim o parayı verip her iki sistemden %30 daha güçlü sistem alınabilir. Bu sistemlere 40k dan fazla ödemem.
Hocam anladım demek istediğinizi ancak bunun üst sisteme adam 4070 super koyuyor İllemciye 8400F koyuyor yani ben biruetden kısmayıp tam sistem almak istiyorum

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Tayfun Balım
Hocam anladım demek istediğinizi ancak bunun üst sisteme adam 4070 super koyuyor İllemciye 8400F koyuyor yani ben biruetden kısmayıp tam sistem almak istiyorum
8000 serisi alınmaz 7500f 4070ti süper kombosu her iki sistemi de katlar. Yalnız 2 önemli husus var 2k monitör alamayacak durumdaysanız darboğaz yersiniz. 2. Durum ise rekabetçi oyundan başka bir şey oynamıyorsanız söylediğim karta boşa para vermiş olursunuz.
Kararı siz verecekseniz kullanım amacına göre içinize sinen sistemi alın geçin.
Ama yazdığınız bütçede daha iyi performans veren sistemler olduğuna unutmayın iyi forumlar.

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kayra
8000 serisi alınmaz 7500f 4070ti süper kombosu her iki sistemi de katlar. Yalnız 2 önemli husus var 2k monitör alamayacak durumdaysanız darboğaz yersiniz. 2. Durum ise rekabetçi oyundan başka bir şey oynamıyorsanız söylediğim karta boşa para vermiş olursunuz.
Kararı siz verecekseniz kullanım amacına göre içinize sinen sistemi alın geçin.
Ama yazdığınız bütçede daha iyi performans veren sistemler olduğuna unutmayın iyi forumlar.
Benim amacım şu alayım sistemi 5 sene götürsün beni değişiklik yapmadan genelde rekabetçi oyunları oynarım Battlefield vb

Top Bottom