Hangi Bisikleti Almalıyım ?

eyupefe3

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,890
alttaki

Üsttekini alın derim hocam.

hidrolik maşa kitlenir başlangıç için ideal diye düşünüyorum

hidrolik maşa kitlenir başlangıç için ideal diye düşünüyorum
Basit şeyler için kullanmayacağım ama urban freeride ve droplar için nasıldır ? Merdiven vs inilecek.

Basit şeyler için kullanmayacağım ama urban freeride ve droplar için nasıldır ? Merdiven vs inilecek.
Hiç kullanmadım bu modeli, o yüzden ne desem yalan olur ancak droplar için sizi üzmez. Urban freeride da başlangıçta işinizi görecektir.

Çok pahalı geldi bana. Rockrider markasının bisikletleri çok şişik fiyattan satılıyor.

Çok pahalı geldi bana. Rockrider markasının bisikletleri çok şişik fiyattan satılıyor.
Üstündeki ekstra parçalar baya bir tutuyor zaten stok halini alıp üstüne takmak istesem daha pahalıya gelir.4200-4500 gibi bir fiyata indirmeye çalışıcam sizce nasıl kadro açıları sağlamlığı vs freeride için ?

Üstündeki ekstra parçalar baya bir tutuyor zaten stok halini alıp üstüne takmak istesem daha pahalıya gelir.4200-4500 gibi bir fiyata indirmeye çalışıcam sizce nasıl kadro açıları sağlamlığı vs freeride için ?
İkinci el bisiklet biraz sıkıntı, kadrosu içten çatlamıştır herhangi bir hasar görüştür, bir yerinde ağrıza çıkar sana masraf çıkartır vs vs...
İmkanın varsa sıfır öneririm, bu fiyatlara sıfır bisiklet tercihim olurdu.
Eğer attıklarında net karar kıldıysan pazarlık ile 4500'e alınabilir gibi duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,553
Üyeler
187,699
Son üye
4EverNight
Geri