Hangi Creatini almalıyım?

ygitwx

80+
Reaksiyon skoru
100
Bıgjoy , prtein ocean , HQI vs vs birçok seçenek var sizce en iyisi nedir ilkkez creatin kullacağım şu ana kadar yalnızca whey p kullandım

Bıgjoy , prtein ocean , HQI vs vs birçok seçenek var sizce en iyisi nedir ilkkez creatin kullacağım şu ana kadar yalnızca whey p kullandım
kreatinde marka farketmiyor. dediğin tüm markaları kullanmışımdır. grizzone f/p olarak mantıklı en uygun arıyosan protein oceanda şuan 150 tl ye lansman satıyorlar 24 gün gidiyor. alabilirsin ben arkadaşlara aldırttım onlarda yeni başladı pek para harcamak istemiyorlar. 2-3 tane stokla hemde 2 ay kafan rahat olur.

kreatinde marka farketmiyor. dediğin tüm markaları kullanmışımdır. grizzone f/p olarak mantıklı en uygun arıyosan protein oceanda şuan 150 tl ye lansman satıyorlar 24 gün gidiyor. alabilirsin ben arkadaşlara aldırttım onlarda yeni başladı pek para harcamak istemiyorlar. 2-3 tane stokla hemde 2 ay kafan rahat olur.
Peki protein toz olarak ne iyidir protein ocean harici?

Peki protein toz olarak ne iyidir protein ocean harici?
grizzone sponsorluğu almadım yanlış anlaşılmasın :D. ama benim dolabımda şuan grizzonenin 10 çeşit ürünü var aktif olarak kullanıyorum. memnunum öneririm. grizzone hiq bigjoy bakabilirsin. denediklerim arasında en güzel aroma hiq. ama gereksiz pahalılar

bigjoy şu an indirimde 2.5kg 2900 e geliyor HOŞGELDİN kuponuyla yüzde 15 indirim veriyor
creatin için de hıq aromasız alabilirsin

40 servis değil mi ya o

Ocean dışında bakabilirsin hatta yerli markalar çöp supplementte üzücü bir gerçek.

3
40 servis değil mi ya o
3gr alırsan 3x40 dan 120 gr totalde evet 40 servis ama. spor yapan biri için ideal olan günde 5 gr dır hocam 120/5 24servis yapıyor. günde 5 gr almanız gerek özelliklede yeni başlıyosanız

3

3gr alırsan 3x40 dan 120 gr totalde evet 40 servis ama. spor yapan biri için ideal olan günde 5 gr dır hocam 120/5 24servis yapıyor. günde 5 gr almanız gerek özelliklede yeni başlıyosanız
Ben ölçeğiyle alıyordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,703
Üyeler
190,791
Son üye
mertbeyvip
Geri