kreatinde marka farketmiyor. dediğin tüm markaları kullanmışımdır. grizzone f/p olarak mantıklı en uygun arıyosan protein oceanda şuan 150 tl ye lansman satıyorlar 24 gün gidiyor. alabilirsin ben arkadaşlara aldırttım onlarda yeni başladı pek para harcamak istemiyorlar. 2-3 tane stokla hemde 2 ay kafan rahat olur.Bıgjoy , prtein ocean , HQI vs vs birçok seçenek var sizce en iyisi nedir ilkkez creatin kullacağım şu ana kadar yalnızca whey p kullandım
Peki protein toz olarak ne iyidir protein ocean harici?kreatinde marka farketmiyor. dediğin tüm markaları kullanmışımdır. grizzone f/p olarak mantıklı en uygun arıyosan protein oceanda şuan 150 tl ye lansman satıyorlar 24 gün gidiyor. alabilirsin ben arkadaşlara aldırttım onlarda yeni başladı pek para harcamak istemiyorlar. 2-3 tane stokla hemde 2 ay kafan rahat olur.
grizzone sponsorluğu almadım yanlış anlaşılmasınPeki protein toz olarak ne iyidir protein ocean harici?
40 servis değil mi ya okreatinde marka farketmiyor. dediğin tüm markaları kullanmışımdır. grizzone f/p olarak mantıklı en uygun arıyosan protein oceanda şuan 150 tl ye lansman satıyorlar 24 gün gidiyor. alabilirsin ben arkadaşlara aldırttım onlarda yeni başladı pek para harcamak istemiyorlar. 2-3 tane stokla hemde 2 ay kafan rahat olur.
3gr alırsan 3x40 dan 120 gr totalde evet 40 servis ama. spor yapan biri için ideal olan günde 5 gr dır hocam 120/5 24servis yapıyor. günde 5 gr almanız gerek özelliklede yeni başlıyosanız40 servis değil mi ya o
Ben ölçeğiyle alıyordum3
3gr alırsan 3x40 dan 120 gr totalde evet 40 servis ama. spor yapan biri için ideal olan günde 5 gr dır hocam 120/5 24servis yapıyor. günde 5 gr almanız gerek özelliklede yeni başlıyosanız
ölçeği 3 gr hocam arkasındada yazıyordur ama spor yapan biri için günlük 5gr uygundurBen ölçeğiyle alıyordum
big joy elmalının tadı güzelBıgjoy , prtein ocean , HQI vs vs birçok seçenek var sizce en iyisi nedir ilkkez creatin kullacağım şu ana kadar yalnızca whey p kullandım