Neler Yeni

Hangi deniz gözlüğünü alayım?

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Bunlardan alma bence bunlar suyun altında fazla durunca yavaştan su almaya başlıyor içeriye. Suya dalış yaptığında falan da çıkabiliyor bazen hızlı yüzerken su kaçıyor. Burunu kapatanlardan al bence hem burnuna su kaçma olayını kapatırsın hem de daha iyi kapatıyor.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bunlardan alma bence bunlar suyun altında fazla durunca yavaştan su almaya başlıyor içeriye. Suya dalış yaptığında falan da çıkabiliyor bazen hızlı yüzerken su kaçıyor. Burunu kapatanlardan al bence hem burnuna su kaçma olayını kapatırsın hem de daha iyi kapatıyor.
Önce onları aradım ama bulamadım. Senin bildiğin önerdiğin varsa atabilir misin?
Bi de bunların yorumları su geçirmediğini belirtiyor.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Önce onları aradım ama bulamadım. Senin bildiğin önerdiğin varsa atabilir misin?
Bi de bunların yorumları su geçirmediğini belirtiyor.
Aynı modelden bende de var da yaşadıklarımı söyledim sana aynısı sonuçta ondada olur büyük ihtimal. Burunlular biraz daha pahalı olabilir bulundğun yerde bir milyoncu falan varsa orada vardır.

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Neden hocam? Yorumlarda burnu falan sıkıyor yazıyordu ama. Neyine dikkat ettiniz?
Hocam farklı marka ama hemen hemen herşeyi aynı gözlük var, sadece vakum yaptıktan sonra gözünüzde iz bırakıyor(taktıktan bir süre sonra) sonra geçiyor.

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Mert
Burun sıkma ve su yutmak gibi şeyler istemiyorsanız tam yüz maskesi alabilirsiniz

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Burun sıkma ve su yutmak gibi şeyler istemiyorsanız tam yüz maskesi alabilirsiniz
Hocam o şeyler pahalı. Ben bu ikisinden hangisi iyidir diye soruşturuyorum. Bi de o maskeler çok abartı bana. Öyle yüzen biri değilim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam farklı marka ama hemen hemen herşeyi aynı gözlük var, sadece vakum yaptıktan sonra gözünüzde iz bırakıyor(taktıktan bir süre sonra) sonra geçiyor.
Çok soru soruyorum ama neden 1 değil mesela? Sen ikiyi kullanmışsın ve öneriyorsun anladığım kadarıyla.

Neden 1 değil neden 2? Detaya girer misin?

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Hocam o şeyler pahalı. Ben bu ikisinden hangisi iyidir diye soruşturuyorum. Bi de o maskeler çok abartı bana. Öyle yüzen biri değilim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok soru soruyorum ama neden 1 değil mesela? Sen ikiyi kullanmışsın ve öneriyorsun anladığım kadarıyla.

Neden 1 değil neden 2? Detaya girer misin?
Görüntüsünü beğenmedim hocam.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Sana son sorum olabilir dayan, neden 1 değil? Çünkü birincisi görüntü itibariyle biraz daha kaliteli görünüyor. Ama görüntüden pek bir şey anlaşılmaz belki biliyorsundur. Detaylı fotolara bakıp yorumlar mısın?

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Sana son sorum olabilir dayan, neden 1 değil? Çünkü birincisi görüntü itibariyle biraz daha kaliteli görünüyor. Ama görüntüden pek bir şey anlaşılmaz belki biliyorsundur. Detaylı fotolara bakıp yorumlar mısın?
Hocam detaylıca baktım 1. Si daha güzel gibi gözüktü. Burun yerindeki şey aynıymış

Top Bottom