Hangi dilden başlamalıyım?

JToL

80+
Reaksiyon skoru
25
Arkadaşlar öncelikle hangi dilden başlayacağımdan emin değilim. Amacım cidden para kazanmak, zor olacağını biliyorum ama sıkı çalışıcam. Bana en seri para kazandıracak dil hangisidir?
(1 ayda para kazanmayı beklemiyorum zaten ama yine de en seri para kazandıracak dil hakkında deneyimleriniz varsa memnun olurm)

Hocam dilden ziyade üretkenliğiniz önemli dili öğrendikten sonra. Bunu başardıktan sonra da dilin hangisi olduğunun bir önemi olduğunu sanmam.

• Beğen
Reaksiyonlar: erny
Arkadaşlar öncelikle hangi dilden başlayacağımdan emin değilim. Amacım cidden para kazanmak, zor olacağını biliyorum ama sıkı çalışıcam. Bana en seri para kazandıracak dil hangisidir?
(1 ayda para kazanmayı beklemiyorum zaten ama yine de en seri para kazandıracak dil hakkında deneyimleriniz varsa memnun olurm)
python tavsiye ederim. hem giriş için syntax i kolay, hem de kullanim alani fazla. bionluk gibi sitelerde projeler yapıp para kazanan arkadaslarım var.

ingilizceden başla almanca öğren
soruların çok yanlış yöne kayıyor
c sharp dene

Python bence öğrenmesi en kolay dillerden, onun dışında aşırı geniş bir kütüphanesi var açıkçası ben yapay zeka, makine ve derin öğrenme alanlarında emekleyen biri olarak çok memnunum dilin genel hatlarından. İnceleyebilirsin (btk akademide muazzam kurslar var atıl hocanın falan baya iyi kesin incele)

Kullanmadan nasıl kazanacaksın?
Evet illaki bi emek gerekiyor fakat dil Öğrenirse kazanabilir emek vermesi gerek Para kazancak düzeye gelmesi icin en az 1 yıl programlama ile uğraşması gerekiyor

Evet illaki bi emek gerekiyor fakat dil Öğrenirse kazanabilir emek vermesi gerek Para kazancak düzeye gelmesi icin en az 1 yıl programlama ile uğraşması gerekiyor
Ben Türkçe biliyorum ama para kazanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,235
Üyeler
187,647
Son üye
Rqna Ceyhan
Geri