Neler Yeni

HANGİ DİSKİ ALMALIYIM??

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
. .
Şuanda 512gb nvme m.2 ssd kullanıyorum oyunlar için yeterli gelmiyo bir disk daha almayı düşünüyorum sadece oyunlar için ama anakartta sadece 1 tane m.2 yuvası var o yüzden HDD alırsam windowsu m.2 ssd den başlatıp oyunları HDD ye yüklicem ama m.2 ssd alırsam eskisini çıkarıp yenisini takmak zorunda kalıcam.

HDD almak daha iyi geliyo çünkü : Eğer m.2 ssd alırsam windowsu ve oyunları aynı diskte açmam gerekçek bu da ihtiyacımdan daha fazla depolama alanı demek ve daha pahalı olması demek. 2.si format atmaya ve oyunları sıfırdan indirmeye üşeniyorum.

Bu bilgiler doğrultusunda ne almalıyım. Şimdiden Teşekkür Ederim

A320M

80+
HDD çoğu kullanıcı için eskide kaldı. Dönüştürücü ile M.2 kullanmak yada SATA3 SSD almak daha mantıklı gibi.

Dönüştürücü

1TB M.2

500GB M.2

512GB SATA3 SSD

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
. .
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cevaplar için teşekkürler

Harvey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Harvey
Şuanda 512gb nvme m.2 ssd kullanıyorum oyunlar için yeterli gelmiyo bir disk daha almayı düşünüyorum sadece oyunlar için ama anakartta sadece 1 tane m.2 yuvası var o yüzden HDD alırsam windowsu m.2 ssd den başlatıp oyunları HDD ye yüklicem ama m.2 ssd alırsam eskisini çıkarıp yenisini takmak zorunda kalıcam.

HDD almak daha iyi geliyo çünkü : Eğer m.2 ssd alırsam windowsu ve oyunları aynı diskte açmam gerekçek bu da ihtiyacımdan daha fazla depolama alanı demek ve daha pahalı olması demek. 2.si format atmaya ve oyunları sıfırdan indirmeye üşeniyorum.

Bu bilgiler doğrultusunda ne almalıyım. Şimdiden Teşekkür Ederim
Kesinlikle hdd almamalısın darboğaz yapar.

Harvey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Harvey
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
. .
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
piyasayı pek bilmiyorum f/p olarak ne varsa
Mesaj otomatik birleştirildi:

daha önce diskte darboğaz olduğunu duymamıştım ,ne oluyo acaba?

Top Bottom