Neler Yeni

Çözüldü✓ Hangi ekran karTı seçimi daha iyi olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ferdi K.
İlgilendiği Kategoriler
Masa üstü bilgisayar, pc parçaları,oyunlar
Bütçe
55000
İşlemci:Amd 5 7500f
Ekran Kartı:Asus Dual 4060 oc 8gb/ asus Dual rx 7600tx oc 16gb
Bir masa üstü bilgisayar alam fikrindeyim ancak hangi ekran kartını seçiceğim konusunda kararsızım Asus Dual GeForce 4060 OC 8gb yada Asus Dual rx 7600tx OC 16gb modelleri arasında fikir ayrılığı yaşamaktayım +olarak Asus dula yerine proart da mantıklı olabilir sizin düşüncelerini nedir Asus Dual GeForce 4060, Asus proart 4060, Asus Dual 7600xt olmakta
işlemci:amd 5 7500f
Ram:32gb 6000Mhz
Nvm m2:1tb 7000okuma 6000yazma
Pcu:80+ 850w
Sıvı Soğutma:240mm
Anakart:Asus TUF gaming B650M-E wifi ile oluşmakta
Oynamak issteiğim oyunlar: rdr2, gta v fivem, spiderman remastered, fc 25, cs2, valorant, forza horizon 5 ve nfs unbaund gibi ağır oyunlar olmata
ekran kartlarını rx 7600tx olduğu zaman amd kartının 7 8 fps fazla olduğunu gördüm ancak nvidia da bulunan dlss her oyunda işime yaramakta ancak 8gb olması beni şüpheye düşürüyor diğer ya da 16gb olup sadece 7 8 fps fark olduğunda dlss açınca geçiyor diye düşünüyorum konu hakkında bilgi sahibi olan kişiler fikir verseniz sevinirim.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu bütçede rtx 4060, 7600xt gibi giriş seviye kartlar kullanılmaz. Asus Dual veya proart versiyonlarını da alman aşırı saçma olur.
@Bünyamina @emreBeoa @KYLORIN

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,249
İsim
Emre siyah
15 civarına 7700xt düşüyor bazen ona bakılabilir 55k ya çok daha iyi sistemler toplanabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ferdi K.
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana DDR 5 full Asus olacak şekilde (Anakart, ekran kartı ve ekran) ana kart da wifi ve 2 m2 slotu ve yüksek Mhz ve 180hz ekran bir pc önere bilirsiniz ancak işlemcisi amd 5 7500f olursa çok güzel olur hazır sistem olmasa da olur tek tek toplamada olabilir sizin desteklerinizi rica ediyorum
Bu bütçede rtx 4060, 7600xt gibi giriş seviye kartlar kullanılmaz. Asus Dual veya proart versiyonlarını da alman aşırı saçma olur.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
15 civarına 7700xt düşüyor bazen ona bakılabilir 55k ya çok daha iyi sistemler toplanabilir.
Bana DDR 5 full Asus olacak şekilde (Anakart, ekran kartı ve ekran) ana kart da wifi ve 2 m2 slotu ve yüksek Mhz ve 180hz ekran bir pc önere bilirsiniz ancak işlemcisi amd 5 7500f olursa çok güzel olur hazır sistem olmasa da olur tek tek toplamada olabilir sizin desteklerinizi rica ediyorum
Neden full Asus? Gereksiz para israfı yapmış olursun. Bütçen ekosistem yapmak için mantıklı bir bütçe değil. Ayağını yorganına göre uzat derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ferdi K.
İlgilendiği Kategoriler
Ben her aldım pc nin anakartını ekran kartı ın Asus olmasına önem gösteriyorum önceki pc msı ve gigabyte karışımı bir pcydi ancak hiç alışmadım Asus benim için daha iyi bir marka bu sefer Anakart eken ve ekran kartını Asus alma planım var ekranı Asus tuf gaming VG279Q3A 27 inç modeli pc nin 6k sı ekrana gitmekte bu sebeple anakrtı yine Asus tuf serisi aldım çünkü hem gösterişi gülsek Mhz değeri ve wifi gibi özellikler oluyor ve bana en az 2 m2 slotu olması lazım olduğu için tuf serisi Anakart çok iyi oluyor o sebeple işmeci Ram m2 gibi şeyler üretmediği için farklı markalar olabilir 1tb 7k yazma 6k okuma olan Nvm lazım pcu ucuza GamePower 850w gold pcu buldum
Neden full Asus? Gereksiz para israfı yapmış olursun. Bütçen ekosistem yapmak için mantıklı bir bütçe değil. Ayağını yorganına göre uzat derim.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,376
İsim
Kaan
Ben her aldım pc nin anakartını ekran kartı ın Asus olmasına önem gösteriyorum önceki pc msı ve gigabyte karışımı bir pcydi ancak hiç alışmadım Asus benim için daha iyi bir marka bu sefer Anakart eken ve ekran kartını Asus alma planım var ekranı Asus tuf gaming VG279Q3A 27 inç modeli pc nin 6k sı ekrana gitmekte bu sebeple anakrtı yine Asus tuf serisi aldım çünkü hem gösterişi gülsek Mhz değeri ve wifi gibi özellikler oluyor ve bana en az 2 m2 slotu olması lazım olduğu için tuf serisi Anakart çok iyi oluyor o sebeple işmeci Ram m2 gibi şeyler üretmediği için farklı markalar olabilir 1tb 7k yazma 6k okuma olan Nvm lazım pcu ucuza GamePower 850w gold pcu buldum
Neyine alışamadın ki sanki her gün 2 3 saat bios ekranında falan takılıyonuz :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

bana en az 2 m2 slotu olması lazım olduğu için tuf serisi
Şuna da çok gerek yok iki ekran kartı girişi olan ama asustan daha ucuza çözebileceğin ana kartlarla pcıx16dan dönüştürücü ile m2 ssd takarsın fiyatları yakınsa tabii ki asus alabilirsin veya para bolsa komple asus yap bizim karışabileceğimiz bir şey değil.
Hocam böyle şeyleri de çok sorgulamamak gerekiyor parası var alıyor dersin geçersin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ferdi K.
İlgilendiği Kategoriler
Neyine alışamadın ki sanki her gün 2 3 saat bios ekranında falan takılıyonuz :D
Doğru ancak her biso a girdiğim zaman en az 2 3 saat biosla birbirimize başlıyoruz bazen yapamadan çıkıyorum ve bunun yüzünden Asus olan arkadaşım çok öneriyor ve daha önce rahat olduğunu görim ve kullandığım için Asus anakart olursa full Asus olsun taraftarıyım

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,376
İsim
Kaan
Doğru ancak her biso a girdiğim zaman en az 2 3 saat biosla birbirimize başlıyoruz bazen yapamadan çıkıyorum ve bunun yüzünden Asus olan arkadaşım çok öneriyor ve daha önce rahat olduğunu görim ve kullandığım için Asus anakart olursa full Asus olsun taraftarıyım
Bayadır piyasayı takip etmiyorum o yüzden bir şey öneremeyeceğim ama hatırladığım kadarıyla bios ana menüsü olarak msı'ınki de iyiydi.

Shourd

80+ Gold
evet öyle bu fiyatlara bunlar alınabilinir bu arada etiketlenmemişim üzdü .d

bütçe varsa

yoksa

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ferdi K.
İlgilendiği Kategoriler
evet öyle bu fiyatlara bunlar alınabilinir bu arada etiketlenmemişim üzdü .d

bütçe varsa

yoksa

Kıral benim düşünce yapısı amd 5 7500f full Asus dizmek ve içerisinde tuf serisi ekran olması ve anakar da 2 m2 slotu olması en üstte olan sistemin nelerini değiştirerek 4060 yada 4070 alabilirim

Shourd

80+ Gold
Kıral benim düşünce yapısı amd 5 7500f full Asus dizmek ve içerisinde tuf serisi ekran olması ve anakar da 2 m2 slotu olması en üstte olan sistemin nelerini değiştirerek 4060 yada 4070 alabilirim
önermiyorum attıklarımdan biri daha mantıklı olur birde başlığı düzelt görüdkçe gülüyom ekran karı seçimi nedir ya .d

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
hocam bu dediğiniz full asus düşüncesini yapacak kafadaysanız elimde az kullanılmış köprü var ucuza bırakırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,732
Üyeler
164,181
Son üye
Mes38
Top Bottom