Hangi ekran kartını alamlıyım

L1XUEW3

80+
Reaksiyon skoru
26
Shappire rx 580 4 gb güvenlik etiketi üzerinde
gigabyte rx 580 4 gb güvenlik etiketi üzerinde
msi armor rx 570 4 gb
msi gaming x rx 570 4gb

saphire kesinlikle bulaşma hocam kesinlikle bulaşma çok büyük hata edersin 570 ile 580 arasında çok büyüüüük bir fark yok o sebeple ben gaming x 570 i tercih ederdim sanırım ben yıllarca sapphire kullandım 2 tane ekran kartı birisi ikinci el birisi sıfır olmak üzere ve hiç memnun kalmadım hiç sıcaklıklar fps droplar belki herkes yaşamıyordur bu durumu ama ben başıma gelenleri anlatayım karar sana kalmış ama gaming x çok güzel ben olsam onu tercih ederim

saphire kesinlikle bulaşma hocam kesinlikle bulaşma çok büyük hata edersin 570 ile 580 arasında çok büyüüüük bir fark yok o sebeple ben gaming x 570 i tercih ederdim sanırım ben yıllarca sapphire kullandım 2 tane ekran kartı birisi ikinci el birisi sıfır olmak üzere ve hiç memnun kalmadım hiç sıcaklıklar fps droplar belki herkes yaşamıyordur bu durumu ama ben başıma gelenleri anlatayım karar sana kalmış ama gaming x çok güzel ben olsam onu tercih ederim
haklısınız bencede 200 tl daha vermeme gerek yok 580 için 570 gaming ve armor modeli msi işimi görür satılmazsa gaming modelini alırım ama kesinlikle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,020
Üyeler
191,025
Son üye
allahınaslanı
Geri