Hangi ekran kartını almalıyım

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
80000
Arkadaşlar baştan bir sistem diziyorum bütçe ise 70-80k arası (sadece kasa)

Bilgisayar da önemli olan işlemci ve ekran kartı diye biliyorum

AMD rx9070xt modelini ya da Nvidia 5070ti düşünüyorum. Aralarında fiyat farkı var. Sadece oyuncuyum diğer işlemler ile ilgilenmiyorum.

Videolar da genellikle 9070xt önde gibi sanki düşünceniz nedir

Arkadaşlar baştan bir sistem diziyorum bütçe ise 70-80k arası (sadece kasa)

Bilgisayar da önemli olan işlemci ve ekran kartı diye biliyorum

AMD rx9070xt modelini ya da Nvidia 5070ti düşünüyorum. Aralarında fiyat farkı var. Sadece oyuncuyum diğer işlemler ile ilgilenmiyorum.

Videolar da genellikle 9070xt önde gibi sanki düşünceniz nedir
Hocam RX 9070 xt alabilirsiniz

kesinlikle amd x3d işlemci ve 9070xt tercih ederdim ben olsam. bulabılırsenız 9800x3d işlemci + 9070xt. çiçek gibi sistem olur.

kesinlikle amd x3d işlemci ve 9070xt tercih ederdim ben olsam. bulabılırsenız 9800x3d işlemci + 9070xt. çiçek gibi sistem olur.
Nvidia neden tercih etmiyorsun ustam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ustam nitro + ya da taichi ne oluyor sanki daha iri bir kart gibi

ben bir nvidia kullanıcısıyım 4070 kullanıyorum , ben alırken 9070xt cıkmamıstı o yuzden alamadım. nvidia da tercıh edılır ama 5080 alacam dersen nvidia derım. 9070 parasına gore alacagın performansta senı cok mutlu edecektır.

hocam kullandığınız kasadan bende de var o ekran kartını nasıl sığdırdınız kasaya 32.5cm yazıyor kağıt üstünde uzunluğu foto atma şansınız varmı merak ettim :)

ben bir nvidia kullanıcısıyım 4070 kullanıyorum , ben alırken 9070xt cıkmamıstı o yuzden alamadım. nvidia da tercıh edılır ama 5080 alacam dersen nvidia derım. 9070 parasına gore alacagın performansta senı cok mutlu edecektır.
5080 alamam gücüm yetmez

9070XT
9 9900X3D
X870 anakart
32 veya 48 gb ram
360 mm sıvı soğutma
Çok uzun süre her türlü ihtiyacınızı karşılar

Onlar markaların en üst modelleri bir 9070xt nin farklı çeşitlerde modeli olabilir onlar en üst seviye tabi ki o oranla fiyatta artıyor eğer uygunsa tercih edilebilir performansaok bir katkısı yok sadece spğutmaları daha başaırılı

hocam kullandığınız kasadan bende de var o ekran kartını nasıl sığdırdınız kasaya 32.5cm yazıyor kağıt üstünde uzunluğu foto atma şansınız varmı merak ettim :)
eve gıttıgımde ozelden dm atarım sıze. colorful 4070 3x ekran kartım gayet guzel sıgdı kasaya :D

eve gıttıgımde ozelden dm atarım sıze. colorful 4070 3x ekran kartım gayet guzel sıgdı kasaya :D
ön fanlara değme yapıyormu? kasanın max desteği 30cm yazılmış ama bunu geçip siz gibi ekran kartı takan çok kişi var

Geri