Bitane alcam tabletim yok sağa sola gidiyorum maç dizi filan izlemek içinİkisi de para israfı
Bütçe söyle ona göre önerelimBitane alcam tabletim yok sağa sola gidiyorum maç dizi filan izlemek için
1600-1700 civarına alacaktımBütçe söyle ona göre önerelim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani zaten iPad 10.2 9.Nesil veya iPad Air M1 olanı al. Diğerleri gereksiz
abart kral. Adam video izleyek m1 i ne yapsın. Fotoğrafçı olsa grafiker olsa neyse diyeceğim.Bütçe söyle ona göre önerelim
Yani zaten iPad 10.2 9.Nesil veya iPad Air M1 olanı al. Diğerleri gereksiz
Yok yapacağım tek şey maç dizi film YouTube alışveriş vsabart kral. Adam video izleyek m1 i ne yapsın. Fotoğrafçı olsa grafiker olsa neyse diyeceğim.
Valla hocam dediğin ipadlerin sürümleri düşük istediğin uygulamalar yüklenmeyebilir araştırıp al ben air 1 kullanırken eski sürüm netflix kullanıyordum mesela.. illa maç izliyecem diyosan güzel ips 60hz ucuza monitör al xiaomi mi stick takar izlersinYok yapacağım tek şey maç dizi film YouTube alışveriş vs
Var zaten onlar ama gittiğim yere götüremiyorumValla hocam dediğin ipadlerin sürümleri düşük istediğin uygulamalar yüklenmeyebilir araştırıp al ben air 1 kullanırken eski sürüm netflix kullanıyordum mesela.. illa maç izliyecem diyosan güzel ips 60hz ucuza monitör al xiaomi mi stick takar izlersin
Uzun ömürlü olması açısından dedim a15 air ile m1 air arasında 2bin falan oynuyordu en son o parayı veren onu da verir. Yoksa alsın 9. Nesili geçsin.abart kral. Adam video izleyek m1 i ne yapsın. Fotoğrafçı olsa grafiker olsa neyse diyeceğim.
1.600₺’ye ipad nerede var ? 5. Nesil falan mı?1600-1700 civarına alacaktım
Mini’lerin sarj sıkıntısı var. Air daha mantıklı olur. Ama bana sorarsan standart ipad’in 5. Veya 6. Nesline bakabilirsinUzun ömürlü olması açısından dedim a15 air ile m1 air arasında 2bin falan oynuyordu en son o parayı veren onu da verir. Yoksa alsın 9. Nesili geçsin.
1.600₺’ye ipad nerede var ? 5. Nesil falan mı?
hocam adam ipad mini 3 demiş zaten 1500 2k bandında fiyatları ikinci eldeUzun ömürlü olması açısından dedim a15 air ile m1 air arasında 2bin falan oynuyordu en son o parayı veren onu da verir. Yoksa alsın 9. Nesili geçsin.
1.600₺’ye ipad nerede var ? 5. Nesil falan mı?