Ipad tablet önerisi 25k

ipad almayı düşünüyorum daha çok video ve ders için kullanacağım arada belki çok özellik gerektirmeyen oyunlar oynarım önerileriniz nelerdir ipad 11'lere baktım var özellikleri nasıldır kaç sene idare eder ?
butce 2*-25k
ipad mini a17 pro cipli güzel küçük ekran işstersen güçlü güzel cihaz

air modelini gördüm ama benim beklediğim ipad 12
O mesajı Tablet123 için yazmıştım. iPad 12 sanırım 4 Mart'ta tanıtılacak.
hocam lansman fiyatı 450 dolar diyorlar türkiyede daha pahalı çıkarmı yada % kaç fazla çıkar vergi ile vs.
iPad Air M4 modeli yine 600 dolardan tanıtıldı. iPad 12. neslin de fiyatı muhtemelen artmaz. Artsa bile bence fiyatı 400 doları geçmez.

iPad Air M4 modeli de 60Hz IPS LCD ekranla tanıtıldı. Sadece işlemci değişmiş ve RAM 12 GB olmuş.😄
Yeminle deli bunlar, şu RAM krizinde hiç gerek yokken şu tablete 12GB RAM koyup hala 2014 de tanıttıkları ekranı kullanmışlar. Hiç arası yok bu adamların seneye de gidip 120Hz oled getirdik derlerse şaşırmam…
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O mesajı Tablet123 için yazmıştım. iPad 12 sanırım 4 Mart'ta tanıtılacak.

iPad Air M4 modeli yine 600 dolardan tanıtıldı. iPad 12. neslin de fiyatı muhtemelen artmaz. Artsa bile bence fiyatı 400 doları geçmez.
Adım adım tanıtıyorlar, bugün iPad Air ve iPhone 17e geldi sanırım. 3 güne dağıtırlar böyle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam lansman fiyatı 450 dolar diyorlar türkiyede daha pahalı çıkarmı yada % kaç fazla çıkar vergi ile vs.
350 dolar olur lansman fiyatı, TR de şuan A16 modeli 23K ya listelemişler aynı fiyatla gelir o da, beklenirse zamanla 1-2 bin lira kadar düşer her cihaz gibi.

Son düzenleme:
ipad mini a17 pro cipli güzel küçük ekran işstersen güçlü güzel cihaz
Bu elemanı dikkate almayın. İnanılmaz bir apple fanboyu. 😂

1000021092.webp

Bu elemanı dikkate almayın. İnanılmaz bir apple fanboyu. 😂

Alıntıyı görüntüle

tamam ne yapalım

Yeminle deli bunlar, şu RAM krizinde hiç gerek yokken şu tablete 12GB RAM koyup hala 2014 de tanıttıkları ekranı kullanmışlar. Hiç arası yok bu adamların seneye de gidip 120Hz oled getirdik derlerse şaşırmam…
Apple seneye iPad Air'e 120 Hz Oled ekran eklerse aynı M4 işlemciyle tanıtır. 😁

Apple seneye iPad Air'e 120 Hz Oled ekran eklerse aynı M4 işlemciyle tanıtır. 😁
Yok garip firma bunlar direkt Pronun aynısı gibi yapar bu kez de. Kademeli geçiş işini hiç beceremiyorlar ya berbat ya çok iyi olacak.

Adamlar Pro alınsın diye Airi düşürüyor onu anladık da yav bu sefer herkes Pro pahalı Air de isteneni vermiyor diyip iPad A18 alacak? Kim niye sırf M4 var diye 350 dolar yerine 600 dolar versin arada o kadar az fark var ki kalem desteğinden kurtarır belki 😂

Geri