HANGİ ETHERNET KABLOSUNU ALMALIYIM

Reaksiyon skoru
122
arkadaslar bana 15 20 m bi ethernet kablosu lazim fakat cat 5 6 7 8 nedir bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim linklere açığım

Cat 5 iş görür. O kadar metre cat6 hem zor bulursun hem pahalı olur. Cat6 genelde vatanda 5mt sarı kablo. Aynı oda içinde rahat kullanılır. Ben CAT5 kullanıyorum. COD Warzonede ping 75 ya da 91 altı olarak arıyor. Altyapına göre değişir tabi.

Cat 5 iş görür. O kadar metre cat6 hem zor bulursun hem pahalı olur. Cat6 genelde vatanda 5mt sarı kablo. Aynı oda içinde rahat kullanılır. Ben CAT5 kullanıyorum. COD Warzonede ping 75 ya da 91 altı olarak arıyor. Altyapına göre değişir tabi.
lol ve csde nasıl ping tabi oynuyosan

Hepsi gayet yeterlidir ancak cat6a bulabilirsen en idealidir kablolar ikişer ikişer ayrı olmakla birlikte ayriyetten alüminyum folyo ile sarılıdır gürültü vs azaltmak adına düşünebilirsin.Yoksa cat 5e ya da cat6 da işini görür.

Cat 5 metresi en son 1.5 liraya almıştım şimdi en fazla 3 lira olsun elektrikçilerde bulursun jak filan çakarlar kabloya zaten kullandığımız internetin hızı ne ki.

Kardeşim cat5 yeter cat5 55 60 metre sonra hız düşürmeye başlıyor yeter yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,338
Üyeler
184,432
Son üye
aahmetfaruk_
Geri