Bu kadar kötü seçenekleri hiçbir yerde bir arada görmemiştim. Hiçbiri alınmaz beş para etmez çünkü hiçbiri.
Bu kadar kötü seçenekleri hiçbir yerde bir arada görmemiştim. Hiçbiri alınmaz beş para etmez çünkü hiçbiri.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlla hepsiburadan olacaksa:
Connectgame'de 1500 TL aynısı fakat illa hepsiburada olacaksa 2000 TL.
Hocam MSI ve glorious ile aynı paraya geliyor alın geçin dareu'yu. 2. el falan mı alacaksınız?Tam sizi etiketleyecektim. Hocam şu an maalesef alma şansım yok. Bunlardan birini seçmem lazım. Sıkışığım birkaç ay.
Hocam MSI ve glorious ile aynı paraya geliyor alın geçin dareu'yu. 2. el falan mı alacaksınız?
E hocam tamam MSI ve Basiliskte 2000 TL'ye geliyor onları alabilirseniz bunu da alabilirsiniz.Yoksa ben de isterdim A950 pro 4k kullanmayı dongle ile çok güzel olurdu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok hocam Hb limiti ile.
800 TL'ye falan taksitsiz alamaz mısınız
Şuan max bütçeniz nedir taksite vs girmeden?Hocam nakit param olsa zaten dert etmem. Ama işte farem bozuldu. Mecburiyet biraz.
Şuan max bütçeniz nedir taksite vs girmeden?
Valla önerebileceğim hiç idare edecek bir mouse yok fiyatına göre. Önersem paranıza yazık.Hiç. komik gelecek belki ama hiç hocam. Ciddiyim. Param olmadığı zaman iyi oluyor bunu kullanması.
Valla önerebileceğim hiç idare edecek bir mouse yok fiyatına göre. Önersem paranıza yazık.