Hangi fiber interneti kullanmalıyım ?

JQK3R

80+
Reaksiyon skoru
49
Arkadaşlar siteye turk telekomun fiber alt yapısı döşendi. Turkcell hariç diğer şirketler fiber hizmeti sunabiliyor.
Türk telekom 214 tl
Turknet 169 tl
Millenicom 150 kusur tl
Ve vodafone var.
Aranızda fiber internet kullanıp memnun olan tada olmayan var mı ? Şuan millenicom 35 mbps vdsl kullanıyorum bi sıkıntısı yaşamadım 1 yıl oldu

Arkadaşlar siteye turk telekomun fiber alt yapısı döşendi. Turkcell hariç diğer şirketler fiber hizmeti sunabiliyor.
Türk telekom 214 TL
Turknet 169 TL
Millenicom 150 kusur TL
Ve vodafone var.
Aranızda fiber internet kullanıp memnun olan tada olmayan var mı ? Şuan millenicom 35 mbps vdsl kullanıyorum bi sıkıntısı yaşamadım 1 yıl oldu
Comnet.

Bunlardan hangisi fiber onu anlamadım ben? Turknet Gigafiber varsa ona geç direkt.

Bunlardan hangisi fiber onu anlamadım ben? Turknet Gigafiber varsa ona geç direkt.
Turkcel hariç hepsi fiber internet hizmeti sunuyor ve fiyatlar bu şekilde. Gigagibet diyen olmadı. Sadece Türk telekom alt yapı bizim ve son teknoloji bir fiber alt yapısı vs

Türk telekom 214 TL
Turknet 169 TL
Millenicom 150 kusur TL
Ve vodafone var.
Tt altyapısı üzerinden Türknet kullanıyorum. Sorun yaşamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,043
Üyeler
185,018
Son üye
aras1535
Geri