Neler Yeni

### HANGI INTERNET ABONELIK YARDIM ###

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Recep Togrul
Merhaba evime internet bağlatıcam sizce türknet mi ? Türktelekom mu? Superonline mi ? Fiyat olarak aralarında pek fiyat farkı yok o yüzden ben en iyisini bağlatmak istiyorum türknet 50 Mb hız verebiliyor max olarak görüştüm Tavsiye Lazım bana ? Daha önce internet kullandım vodafone kapatırdım şuan tekrar bağlatıcam ..

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Aralarından turknet ama millenicoma bakmanı tavsiye ederim

tayfun601

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Tayfun DALOĞLU
Altyapin guzel ise turknet olabilir cok sukur benim santralde saglam alt yapida guzel 100 mbps alabiliyorum koranadan dolayi yogunluk var biraz bazen kopuyordu isim geregi internet gitmemesi lazim 35 yaptirdim ama su virus muhabbeti biterse tekrar 100 olarak yaptircam keske yapada olabilseydim

a_svr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ali SEVER
Merhaba evime internet bağlatıcam sizce türknet mi ? Türktelekom mu? Superonline mi ? Fiyat olarak aralarında pek fiyat farkı yok o yüzden ben en iyisini bağlatmak istiyorum türknet 50 Mb hız verebiliyor max olarak görüştüm Tavsiye Lazım bana ? Daha önce internet kullandım vodafone kapatırdım şuan tekrar bağlatıcam ..
Ben de abonelik alırken TT Max 16mb desteklediğini söylemişlerdi. Superonlinedada durum aynıydı bide Vodafone sorayım demiştim.35 mbslik bir VDSL paket aldım. Gayet memnunum 8 aydır kullanıyorum. 32-33 MB hız alıyorum ping sorunumda olmuyor .Fiyat olarakta ilk 6 ay 60 TL sonraki 18 ay 80 tl.

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Recep Togrul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Altyapin guzel ise turknet olabilir cok sukur benim santralde saglam alt yapida guzel 100 mbps alabiliyorum koranadan dolayi yogunluk var biraz bazen kopuyordu isim geregi internet gitmemesi lazim 35 yaptirdim ama su virus muhabbeti biterse tekrar 100 olarak yaptircam keske yapada olabilseydim
Türknet ile görüştüm ama kararsız kaldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de abonelik alırken TT Max 16mb desteklediğini söylemişlerdi. Superonlinedada durum aynıydı bide Vodafone sorayım demiştim.35 mbslik bir VDSL paket aldım. Gayet memnunum 8 aydır kullanıyorum. 32-33 MB hız alıyorum ping sorunumda olmuyor .Fiyat olarakta ilk 6 ay 60 TL sonraki 18 ay 80 tl.
Bence gayet iyi

tayfun601

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Tayfun DALOĞLU
Yani ben kullaniyorum memnunum dedigim gibi santralin ne kadar guzel oldugu gectikten sonra belli olur zaten tahhut yok benim gibi birinden de kod isteye bilirsin 1 ay bedava kullanirsin isine gelir en azindan begenmessen cikarsin gibi gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Recep Togrul
Evet evet türknet ile görüşme yaptığımda türknet kullanıcıların birisinden kod alirsan ilk ay ücretsiz kullanırsın demişti

Aralarından turknet ama millenicoma bakmanı tavsiye ederim

Ekler

• Screenshot_20200425-193351_Chrome.jpg
    Screenshot_20200425-193351_Chrome.jpg
    309.1 KB · Hit: 51
  • Screenshot_20200425-193411_Chrome.jpg
    Screenshot_20200425-193411_Chrome.jpg
    531.1 KB · Hit: 52

BoosteRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
İsmail ÖZTÜRK
Bende Turknet e döndüm TTNet den. Dün TTNet taahhüdüm bitti ama Turknet hala aktif olmadı. Bekliyorum bakalım. Umarım beğenirim.

tayfun601

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Tayfun DALOĞLU
Dedigim gibi sitede yazan degerler ortalama degerler dir ancak gectiginizde santralin ne kadar iyi oldugunu ogrenebilirsiniz yada size olan uzakligini ve yogunluk derecesini evet oyle bi kapanysi var mileni de de olmasi lazim netspeed te varmi bilmiyorum

Hayirli olsun dogal olarak biraz zaman aliyor sonucta tt ekipleri malesef. Kendi islerini on plana aliyorlar ve malum virus muhabbetide var biraz surecektir umarim santraliniz iyidir ve iyi bir hiz alirsiniz

Top Bottom