Hangi İnternet e geçeyim?

...utku...

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
30
Şuan superonline 50mbps kullanıyotum 590tl bu ay bitiyor.
Turknete baktım ama altyapı yokmuş
Türktelekom veya turkcell de geçebileceğim kampanya var mı?
Turkcell fiber varmış

Turkcell fiber varmış
türktelekoma geçme ben alt yapı olmadığı için mecbur geçtim hiç memnun değilim. süperonline kullanıyodum önceden çok memnundum fiberine geç

türktelekoma geçme ben alt yapı olmadığı için mecbur geçtim hiç memnun değilim. süperonline kullanıyodum önceden çok memnundum fiberine geç
Superonline baktım 100mbps 737 ye geliyor ort 1000mbps ise 937tl

Superonline baktım 100mbps 737 ye geliyor ort 1000mbps ise 937tl
200 altı öenrmem. 200 ve üstü işini görüyo. bide süperonline aldığın hızın üstünde bi hız veriyo. ben bursada 200 lük paket kullanıyodum 220-250 arası alıyodum. şuan türktelekomda 500 lük pkaet kullanıyorum ama ana kaynaktan tek bi paket çıkarıp pay ediyolarmış bazen 200 300 lere düşüyo genelde de 450 lerde takılıyo 500 ü pek geçmiyo

TT fiber var ise Turknet TT altyapısından bağlarlar diye düşünüyorum yakın zamanda bende yeni abonelik açtım 2 ay ücretsiz (Sadece kurulum ücretinin 1 taksidi ve hız aşırtma bedeli yansıtıcaklar) 699TL ile ek hız da +200TL toplam 900TL'ye kurulum ücreti hariç bir şekilde geçiş yaptım. Wifi ile bağladığımda 930 mbps download 53mbps upload alıyorum. Tavsiye ederim imkan var ise.

TT fiber var ise Turknet TT altyapısından bağlarlar diye düşünüyorum yakın zamanda bende yeni abonelik açtım 2 ay ücretsiz (Sadece kurulum ücretinin 1 taksidi ve hız aşırtma bedeli yansıtıcaklar) 699TL ile ek hız da +200TL toplam 900TL'ye kurulum ücreti hariç bir şekilde geçiş yaptım. Wifi ile bağladığımda 930 mbps download 53mbps upload alıyorum. Tavsiye ederim imkan var ise.
Alt yapı sorgula deyince vdsl 70 küsür çıkıyor

Netspeed tavsiye ederim öyleyse vdsl altyapı da 2-3 senedir netspeed kullanıyorum olabildiğince hızlı çözüyolar sorun olursa. Tabi bölgeden bölgeye değişebilir.

Netspeed tavsiye ederim öyleyse vdsl altyapı da 2-3 senedir netspeed kullanıyorum olabildiğince hızlı çözüyolar sorun olursa. Tabi bölgeden bölgeye değişebilir.
Peder sıcak bakmıyor tt superonline ve turknet harici

Turkcell fiber varmış
Turkcell kişiye özel teklif yapar sana ne teklif ediyorlar o önemli. Uygulamadan gelen tekliflere bakın iyiyse devam edin Türk Telekom altyapısını boşver hele fiber de değilse asla bulaşma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,688
Üyeler
190,424
Son üye
mbaberat
Geri