Neler Yeni

Hangi internet sağlayıcısı

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,741
İsim
Eren Yeager
İyi günler TTNet kullanıyorum ve olan ping sorunlarindan dolayı başka bir saglayiciya geçmeyi düşünüyorum
Olan sorun şu babam içerden televizyondan Netflix işlerken telefondan instagram facebookta takılırken oyunda ping sorunu yaşıyorum hangi sağlayıcıya gevmeliyim

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
İyi günler TTNet kullanıyorum ve olan ping sorunlarindan dolayı başka bir saglayiciya geçmeyi düşünüyorum
Olan sorun şu babam içerden televizyondan Netflix işlerken telefondan instagram facebookta takılırken oyunda ping sorunu yaşıyorum hangi sağlayıcıya gevmeliyim
Altyapınıza göre seçim yapabilirsiniz. Millenicom TTNet altyapısı kullanıyordu yanılmıyorsam ( Yanlıyorsam düzeltin lütfen). Millenicom bakabilirsiniz.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Kendim millenicom kullaniyorum ve oneririm

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Genel olarak sağlayıcıya değil altyapıya dikkat etmelisiniz.Çoğu kişi ttnet altyapısından şikayetçi ama benim gayet iyi internetim var o yüzden altyapıya dikkat edin servis sağlayıcısına değil

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,741
İsim
Eren Yeager
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genel olarak sağlayıcıya değil altyapıya dikkat etmelisiniz.Çoğu kişi ttnet altyapısından şikayetçi ama benim gayet iyi internetim var o yüzden altyapıya dikkat edin servis sağlayıcısına değil
13mb altyapı destekliyor zaten altyapim

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
13mb altyapı destekliyor zaten altyapim
Pinginizin kötü olması altyapınızın 13mbps desteklemesi ile ilgisi yok yani sadece ttnetin altyapısı varsa başka firmaya geçseniz bile sorununuz çözülmez.Başka bir altyapı yoksa buna katlanmak zorundasınız maddi gücünüz iyiyse süperbox tercih edin.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,741
İsim
Eren Yeager
Pinginizin kötü olması altyapınızın 13mbps desteklemesi ile ilgisi yok yani sadece ttnetin altyapısı varsa başka firmaya geçseniz bile sorununuz çözülmez.Başka bir altyapı yoksa buna katlanmak zorundasınız maddi gücünüz iyiyse süperbox tercih edin.
Malesef değil 😪

Masyta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Faruk
Peki şuan ttnet kullanıyorum milleniocoma gelebilirmiyim sorunsuz

Top Bottom