Neler Yeni

Hangi internet sağlayıcısını seçmeliyim?

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Oturduğum binada Türk Telekom alt yapısı var (100mbps). Yeni bir internet almayı düşünüyorum.
Aşağıda belirttiğim hızlara göre hangi internet sağlayıcını seçmeliyim? Neden?

Türknet : 75mbps'ye kadar hız verebileceğini söylüyor sitesinde. => Taahhüt yok. => İlk ay beğenmezsek para iade. => 95TL

Millenicom :
85mbps'ye kadar hız verebileceğini söylüyor sitesinde. => Taahhüt yok. => 100mbps'e kadar download, 8mbps'e kadar upload paketi. => 109,90 (Telefon paketini iptal edince 99,90 TL'ye düşüyor sanırım)

Netspeed : 85mbps'ye kadar hız verebileceğini söylüyor sitesinde. => Taahhüt yok. => 75mbps'e kadar download, 8mbps'e kadar upload paketi. => 94 TL

Modem gönderiyorlar mı modem ücreti var mı pek bilmiyorum. Kurumlum ücreti vb. onları da pek bilmiyorum.
Türksat varsa o secilebilid

HpLubz

80+
Keenetic Omni DSL
Şimdiki modemin hat değerlerini atar mısın hesaplama yapalım ona göre 100 paket al.
Hocam şu an ki internetimiz ortak olarak kullandığımız bir internet ve modem alt katta ve çok sıkıntı yaşıyoruz bu yüzden kendimize yeni almayı düşündük. Yani internet alırsam modem de almam lazım. Yeni sistem toplamıştım kasalara da kablosuz bağlanmıyor sanırım usb falan değişik şeylerle bağlanıyor onlar da ping yapıyor diye biliyorum. Bu yüzden yeni internet ve modem alıp direkt ordan bağlanmayı düşünüyorum. Modemin markasını tam bilmiyorum bilmeden bakma ihtimalim var mı hat değerlerine.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Hocam şu an ki internetimiz ortak olarak kullandığımız bir internet ve modem alt katta ve çok sıkıntı yaşıyoruz bu yüzden kendimize yeni almayı düşündük. Yani internet alırsam modem de almam lazım. Yeni sistem toplamıştım kasalara da kablosuz bağlanmıyor sanırım usb falan değişik şeylerle bağlanıyor onlar da ping yapıyor diye biliyorum. Bu yüzden yeni internet ve modem alıp direkt ordan bağlanmayı düşünüyorum. Modemin markasını tam bilmiyorum bilmeden bakma ihtimalim var mı hat değerlerine.
192.168.1.1'e gir
kullanıcı adı admin
şifre turktelekom veya ttnet
eğer olmuyorsa değiştirmişlerdir boşver.

Sen milleniden 100Mbps paket al o modemin snr ayarı ile snr düşürerek o hattındaki 85mbps desteğin tamamını almaya çalış ama 4 altına inmesin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,723
Üyeler
165,578
Son üye
alper2626
Top Bottom