A.Yasin POYRAZ
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
Öneclikle mersin erdemlide yaşıyorum yeni taşınacağımız bina türknet fiberi (100 download/4 upload veriyor) destekliyor sizce almalımıyım başka bir marka önerir misiniz?
forum.donanimarsivi.com
Teşekkürler akşaları yada yoğunluk olan saatlerde sıkıntı çıkıyormu aynı paketi banada önerdileri millenininde altyapısı varmış buradaMilleni
Öneri - Millenicom Bağlanma Sürecim
Türk Telekomda çok aşırı fiyat artışından dolayı aynı altyapıda türknet ve millenicomu araştırdım genel olarak türknette daha çok şikayet gördüm. Millenicom tavsiye edildi başvurumu yaptım. Sözleşme kağıtlarını mailden ertesi gün sabahı hemen gönderildi doldurup gönderdik. Kağıtları 2günde...forum.donanimarsivi.com
TeşekkürlerMümkünse yeni taşınacağınız binada komşularınızdan deneyimlerine dair fikir paylaşmalarını isteyin. Genel olarak iyi bir iss bir bölgede sık sık sorun çıkarıyor olabilir, düşük ihtimal ama gerçekleşirse çok can sıkar.
Sıkıntı yaşamıyorum benTeşekkürler akşaları yada yoğunluk olan saatlerde sıkıntı çıkıyormu aynı paketi banada önerdileri millenininde altyapısı varmış burada
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler
Kablonet dışında mersindeki neredeyse her iss bin fiber alt yapısı varhangi iss nin altyapısı varsa
Çok pahalı ya hemde taahhütsüz arıyorum birazdabence supoeronline'dan şaşılmamalı
forum.donanimarsivi.com
MileniÖneclikle mersin erdemlide yaşıyorum yeni taşınacağımız bina türknet fiberi (100 download/4 upload veriyor) destekliyor sizce almalımıyım başka bir marka önerir misiniz?