Hangi interneti seçmeliyim?

TürkNet kullanıyorum fakat altyapım fiber, siz de fiber olsanız önerirdim.
Fakat VDSL'de TürkNet'in herhangi bir avantajı yok, pek tercih edilesi değil.
Aynı fiyata müşteri hizmetleri olan bir firma, daha mantıklı. Kullananlar, memnun.
Hocam sizce superonline mı millenicom mu ?.
Superonline 100e 10 upload
Millenicom 100e 8 veriyor. VDSL

TürkNet kullanıyorum fakat altyapım fiber, siz de fiber olsanız önerirdim.
Fakat VDSL'de TürkNet'in herhangi bir avantajı yok, pek tercih edilesi değil.
Aynı fiyata müşteri hizmetleri olan bir firma, daha mantıklı. Kullananlar, memnun.
TürkTelekom fiber vardı aslında Türktelekom fiberi nasıl bilginiz varmı altyapıda Fiber gözküyor?

Türknet kullanıyorum aga çok memnunum istersen kod da veririm 1 ay sende bende ücretsiz kullanırız

Fiber mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde modeminiz 5ghz mi destekliyor?
Hayır normalde altyapım türktelekom fiber destekliyor. Fakat değil vdsl galiba tam bilgim yok. Modem eski ya 10 senelik modem nerdeyse ona rağmen bu değerler

Hayır normalde altyapım türktelekom fiber destekliyor. Fakat değil vdsl galiba tam bilgim yok. Modem eski ya 10 senelik modem nerdeyse ona rağmen bu değerler
Türknet, millenicom deneyeceğim 5 ghz modem alacağım umarım pişman olmam ikiside tahahütsüz.

Hocam sizce superonline mı millenicom mu?
Superonline 100e 10 upload
Millenicom 100e 8 veriyor. VDSL
Bütçe sorun çıkartmıyorsa Superonline tercih ederdim.
TürkTelekom fiber vardı aslında Türktelekom fiberi nasıl bilginiz varmı altyapıda Fiber gözküyor?
Eğer benim gibi Türk Telekom fiber altyapısından internet alıyorsanız kesinlikle önerim, TürkNet.

Bütçe sorun çıkartmıyorsa Superonline tercih ederdim.

Eğer benim gibi Türk Telekom fiber altyapısından internet alıyorsanız kesinlikle önerim, TürkNet.
1619690466398.png

Hocam sorgulamayı nerden yaptınız, link atabilir misiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam bende yaptım. Bende de FİBERNET diyor.
Şimdi bizde fiber altyapımı var anlamadım.

Geri