Hangi interneti seçmeliyim?

Hiç yavaş olmadı benim her zaman aldığım pakette geliyor. 0 Dalgalanma.
Zaten yayın yapan birisi olduğumdan çok rahat fark edebilirim bu sıkıntıyı.
Post automatically merged:

Hocam bende netspeede geçmeyi düşünüyorum ama bulunduğum ilde herhangi bir bayisi yok galiba kurulumu kim yapıyor bir bilginiz var mı o konuda.
Halihazırda bir internet sağlayıcınız ya da modeminiz var mı?

Zaten yayın yapan birisi olduğumdan çok rahat fark edebilirim bu sıkıntıyı.

Halihazırda bir internet sağlayıcınız ya da modeminiz var mı?
Türk telekom fiber kullanıyorum bu yaz tahattüt bitecek modem olarakta türktelekomun geri alınan modemlerinden kullanıyorum yani kendi modemim yok.

Türk telekom fiber kullanıyorum bu yaz tahattüt bitecek modem olarakta türktelekomun geri alınan modemlerinden kullanıyorum yani kendi modemim yok.
Kurulum için çok önemli bir şeye gerek yok aslında. Modemi normal bir şekilde bağlayıp kullanıcı adı şifre girişi yapıyorsunuz. Zaten müşteri hizmetlerini aradığınızda gerekli bilgileri verirler sizlere çekinmeyin arayın istediğiniz gibi.

Keenetic güzel marka öneriliyor genelde.

Galiba Netspeed geçicem.
Netspeed geçecekseniz arkadaş daveti falan varsa onu kullanın en azından indirim alırsınız.

Keenetic güzel marka öneriliyor genelde.

Netspeed geçecekseniz arkadaş daveti falan varsa onu kullanın en azından indirim alırsınız.
Bu arada bir şey soracağım Netspeed tahahütsüz ya beğenmezsem istediğim servise geçebilirmiyim?

Tabii ki geçebilirsiniz. Fakat netspeed için işler nasıl ilerliyo bilmiyorum Millenicom kullanıcısıyım ben.

Tabii ki geçebilirsiniz. Fakat netspeed için işler nasıl ilerliyo bilmiyorum Millenicom kullanıcısıyım ben.
Millenicomu önerir misiniz millenicom türknet ve netspeed arasında kaldım sizce hangisine geçiyim hangisinin müşteri hizmetleri falan daha iyi.

Millenicom kullanıyorum, size de öneririm.

Millenicomu önerir misiniz millenicom türknet ve netspeed arasında kaldım sizce hangisine geçiyim hangisinin müşteri hizmetleri falan daha iyi.
Vallaha şöyle söyleyeyim. TTnet'ten sonra millenicom geçince müşteri hizmetlerinin nasıl olması gerektiğini anladım.

Millenicom kullanıyorum, size de öneririm.
Millenicom hakkında çok şikayet var bildiğim kadarıyla netspeed kullananların %95 memnun neredeyse?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,965
Üyeler
190,841
Son üye
Diffen
Geri