Spectre_zz
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
nasıl anlamadım2 ci el baktım ama söyle sorun aldıgım cihaz sorun yaşadım böyle aldım sorun yok
nasıl anlamadım2 ci el baktım ama söyle sorun aldıgım cihaz sorun yaşadım böyle aldım sorun yok
borcum yok kanka ogrenciyim uniye hazırlanıyorumaçıklama fakirim yazdın ne gerek var iphoneye al bir tane 20klık tel geri kalanı borca yatır
illa iphonese 2 el derim o riski alamam zorlayıp ip15 s24ultra varken sana kalmışborcum yok kanka ogrenciyim uniye hazırlanıyorum
kanka 2. eller sıfırdan pahalıilla iphonese 2 el derim o riski alamam zorlayıp ip15 s24ultra varken sana kalmış
ortam da umrumda değil lafin gelişi dedim, konuştuğum kızGirdiğin ortamlar rezalet demek ki. Telefona falan bakıp yargılamak, 10 yaşında ki çocuk hareketi.
45K'ya 0 şartsa, 13 - 14 ( Düz olanlar ). 2.Elde 15.
Kullanılan parfüm, elde ki telefon ve bunların fiyatlarıyla, markalarıyla ilgilenilmesi çok saçma geliyor bana.ortam da umrumda değil lafin gelişi dedim, konuştuğum kız
Mesaj otomatik birleştirildi:
kullandıgım parfum bile 5k bir tek telefonum falso
alırsam 13 sıfır alıcam gibi umarım seneye satması kolay olurKullanılan parfüm, elde ki telefon ve bunların fiyatlarıyla, markalarıyla ilgilenilmesi çok saçma geliyor bana.
Neyse, 13 veya 14 olsun ama 0 olsun, kafan rahat olsun "bence".
Bende fakirim işte Ferrari istiyorum alamıyorum Erdoğan istifa etmeli inşallah chp geldiğin de ferrarimi alacağım asgari ücretimlene işin var o zaman s24 fe alıp yanına öğrenci indirimi ile ipad air al ünide işini görür
ne geveliyosunBende fakirim işte Ferrari istiyorum alamıyorum Erdoğan istifa etmeli inşallah chp geldiğin de ferrarimi alacağım asgari ücretimle
ne geveliyosun