Hangi iPhone'u almalıyım?

Reaksiyon skoru
3
Merhabalar arkadaşlar, şuan iPhone 11 kullanıyorum yazın ortalarına doğru telefon değiştirmeyi düşünüyorum yine iPhone olacak galiba. iPhone 13 pro Max istiyordum ama fiyatları çok dengesiz. 14 pro Max ile 13 arasında kaldım. aradaki fiyat farkını gerçekten hakediyor mu? 13u ne kadar kullanabilirim 14 pro maxi ne kadar kullanabilirim? veya daha farklı bir modele mi yönelmeliyim? Teşekkür ederim.

Merhabalar arkadaşlar, şuan iPhone 11 kullanıyorum yazın ortalarına doğru telefon değiştirmeyi düşünüyorum yine iPhone olacak galiba. iPhone 13 pro Max istiyordum ama fiyatları çok dengesiz. 14 pro Max ile 13 arasında kaldım. aradaki fiyat farkını gerçekten hakediyor mu? 13u ne kadar kullanabilirim 14 pro maxi ne kadar kullanabilirim? veya daha farklı bir modele mi yönelmeliyim? Teşekkür ederim.
İlla iPhone istiyorsan iPhone 14 pro Max al tabii ki ikisi arasından.

14 pro max parasını verebiliyorsan tabi ki bunu almalısın. En az 4 yıl güncelleme desteği alır arada batarya değiştirirsin o kadar.

şöyle hocam 14 pro maxi evet alabiliyorum ama ne pahasına :D tüm yaz çalışmam gerekir büyük ihtimal 13 ü 1 ayda alırım o yüzden aklıma takıldı

Bütçeni belirtirsen öneri ve sebepleri açıklayabiliriz.

Bütçeni 50 k civarında tutarak İphone 15 256 GB alman daha sağlıklı olur. Hem 14 'e kıyasla yazılım güncellemesi açısından daha uzun süre götürecektir. Hemde içerisindeki işlemci birebir aynı işlemcidir.

Eğer performans için gerçek bir fark istiyorsan 65 k civarı 15 Pro bulman gerekir ve 2024 Eylül ayı içerisinde her yıl olduğu gibi Apple yeni modelini tanıtacak. Kritik bir zamanda Dolar kuru dalgalanması yaşanmazsa beklemen ve Eylül ayı sonu Ekim ayı ortalarında satın alım yapman avantaj sağlar.

Ama kur dalgalanması yaşanabileceği için kesinlikle karar sana kalmış.

Bütçeni 50 k civarında tutarak İphone 15 256 GB alman daha sağlıklı olur. Hem 14 'e kıyasla yazılım güncellemesi açısından daha uzun süre götürecektir. Hemde içerisindeki işlemci birebir aynı işlemcidir.

Eğer performans için gerçek bir fark istiyorsan 65 k civarı 15 Pro bulman gerekir ve 2024 Eylül ayı içerisinde her yıl olduğu gibi Apple yeni modelini tanıtacak. Kritik bir zamanda Dolar kuru dalgalanması yaşanmazsa beklemen ve Eylül ayı sonu Ekim ayı ortalarında satın alım yapman avantaj sağlar.

Ama kur dalgalanması yaşanabileceği için kesinlikle karar sana kalmış.
tamamdır hocam aklımda bulunsun fakat bir şeyi merak ettim neden 14 pro Max yerine 15 dediniz? sadece hafıza yüzünden mi? 14 pro Max daha iyi diye biliyordum

13 kullanıyorum her şeyime yetiyor öneririm.

iPhone 16'nın da 60Hz ile geleceği rezaletini düşünürsek, 14 Pro / Max tercih edilebilir. Boyutuna göre düz ya da pro max serisi tercih edebilirsiniz. iPhone 11'den 15'e geçtim 6-7 ay oldu, kamera dışında hiçbir fark göremedim ve gündelik kullanımda aynı hissiyatı sunuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,787
Üyeler
191,164
Son üye
Hamzakılıç
Geri