Hangi işlemciyi tercih etmeliyim

M3T3HAN

80+
Reaksiyon skoru
10
Merhaba hocalarım sizin işlemci ile ilgili bilgilerinize güvenerek bir soru yönelteceğim render ve oyun oynamak için bir pc alağım bütün parçaları netleştirdim ama işlemci ile ilgili aklıma bir soru takıldı ben Ryzen 5 3600x 3.80 ghz almaya karar verdim ama Ryzen 7 2700x ve Ryzen 7 3700x modellerinide beğendim overclock yapabilecek bir anakarta sahibim ve fiyatı ile performansı iyi bir işlemci alıcam ekran kartım ise rtx 2070 super sizce hangi işlemciyi alıyım stock fan kullanıcam bu arada

Merhaba hocalarım sizin işlemci ile ilgili bilgilerinize güvenerek bir soru yönelteceğim render ve oyun oynamak için bir PC alağım bütün parçaları netleştirdim ama işlemci ile ilgili aklıma bir soru takıldı ben Ryzen 5 3600x 3.80 ghz almaya karar verdim ama Ryzen 7 2700x ve Ryzen 7 3700x modellerinide beğendim overclock yapabilecek bir anakarta sahibim ve fiyatı ile performansı iyi bir işlemci alıcam ekran kartım ise rtx 2070 super sizce hangi işlemciyi alıyım stock fan kullanıcam bu arada
r7 3700x al usta tüm ihtiyaçlarını fazlasıyla görür

B
Merhaba hocalarım sizin işlemci ile ilgili bilgilerinize güvenerek bir soru yönelteceğim render ve oyun oynamak için bir PC alağım bütün parçaları netleştirdim ama işlemci ile ilgili aklıma bir soru takıldı ben Ryzen 5 3600x 3.80 ghz almaya karar verdim ama Ryzen 7 2700x ve Ryzen 7 3700x modellerinide beğendim overclock yapabilecek bir anakarta sahibim ve fiyatı ile performansı iyi bir işlemci alıcam ekran kartım ise rtx 2070 super sizce hangi işlemciyi alıyım stock fan kullanıcam bu arada
Bütçen varsa 3700x almanı öneririm.
Stock fanı da gayet kaliteli.
Wraith Prism RGB diye geçer.

bütçe var ama fiyatını hak eder mi birde r5 3600x in üzerine ney koyabilmiş

Butce varsa 3700x oneririm

bütçe var ama fiyatını hak eder mi birde r5 3600x in üzerine ney koyabilmiş
3700x aldığın zaman 1 kere bile pişmanlık hissetmezsin.
Üst seviyede en iyi F/P işlemci o

Stok fanlarınız yeterli gelecektir diye düşünüyorum ama bazı durumlar da bu değişebilir. Yüksek güç altın da daha serin çalışmasını isterseniz iyi bir sıvı soğutma kullanabilirsiniz. 💨

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,180
Üyeler
189,407
Son üye
Azazel81
Geri