kral arka planda kısıtladığın bir şey varmı vsWindows 10 pro. Ayarlardan kastınızı anlayamadım hocam
oyun oynuyorum akıcı gelmiyor ben işletim sisteminden dolayı diye düşünüyorum ondan açtım konuyu teşekkürlerArka plan uygulamaları komple kapalı hocam. X box game bar vs de kapalı.
nasıl kapatıyorsun onuArka plan uygulamaları komple kapalı hocam. X box game bar vs de kapalı.
görev yöneticisi başlangıç uygulamaları sağ tık yap kapatmak istediğin şeye devre dışı bırak de açılış hızın bile artar gerekirse kendin açarsın uygulamaları sürekli açık durmazlarnasıl kapatıyorsun onu
Teşekkürlergörev yöneticisi başlangıç uygulamaları sağ tık yap kapatmak istediğin şeye devre dışı bırak de açılış hızın bile artar gerekirse kendin açarsın uygulamaları sürekli açık durmazlar
arama çubuğuna arka plan yazın çıkan sekmeden hepsini kapatın hocam. Yine arama çubuğuna xbox yazın ve konsol yardımcısını sağ tıklayıp silin. Ardından Xbox game bar a girip kapalı konuma girin.nasıl kapatıyorsun onu
w11 25h2 dev uup ve ntlite modlu, update ve defender aktifhangi işletim sistemini kullanıyorsunuz ayarlarınız ne
Kral ben denedim olmadıw11 25h2 dev uup ve ntlite modlu, update ve defender aktifAlıntıyı görüntüle
nasıl olmadı?Kral ben denedim olmadı