Hangi klavyeyi almalıyım ?

Reaksiyon skoru
65
Bütçe
1550
Reddragon marka klavyeler iyi mi kullanan var mı ? . Önerdiğiniz (Bu fiyatlarda büyük, rgb) klavye varsa önerilere açığım

-Reddragon Aryaman K569RGB

-Reddragon Brahma K586RGB

-Hangisini almalıyım, makro vb fazla kullanılmayan tuşlar gerekli midir?

Redragon Fizz kullanıyorum ben 1 yıldır. Eğer küçük klavye istersen alabilirsin. Bunu öneriyorum çünkü PCB'si kaliteli bir modeldir. Uzun süre götürür. Bunlar daha çok fason üretim model gibi duruyor.

Redragon Fizz kullanıyorum ben 1 yıldır. Eğer küçük klavye istersen alabilirsin. Bunu öneriyorum çünkü PCB'si kaliteli bir modeldir. Uzun süre götürür. Bunlar daha çok fason üretim model gibi duruyor.
Yanıt için teşekkürler. F tuşları ve numlok tuşları az çok olmazsa olmaz benim için. Dediğim gibi bu marka şart değil ama görüntü attığım ürünler gibi olan klavye arıyorum

Yanıt için teşekkürler. F tuşları ve numlok tuşları az çok olmazsa olmaz benim için. Dediğim gibi bu marka şart değil ama görüntü attığım ürünler gibi olan klavye arıyorum
O zaman bilemiyorum. HP Omen Encoder vardı bu bütçelerde geçen sene uygun ama o zamlandı sanırım.

O zaman bilemiyorum. HP Omen Encoder vardı bu bütçelerde geçen sene uygun ama o zamlandı sanırım.
teşekkürler Fizz gerçekten şık ve güzel klavye kafam atarsa alır geçerim sağolasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,178
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri