Öneri Hangi koltuk daha iyi?

wache2k

80+
Reaksiyon skoru
252
Hawk Fab V5 - XDrive 15'li - Exvega Vesta 2025

Yukarıdaki üç model arasında kaldım ama daha önce deneyimleme fırsatım olmadığı için belki forumda kullananlar vardır diye bi sormak istiyorum sizlere. Önerileriniz nedir dostlar?

dün akşam 15li olan 5k ya düştü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama şuan fab alınır

Hangi site hocam denk gelemedim ben

Düzeltme: Evet şimdi gördüm eskiye bakınca. Bitmiş ne yazık ki.
trendyol benim ihtiyacım yoktu diye almadım ama baya beklettim sepette

Ekler

• 1000053850.webp
    1000053850.webp
    112.3 KB · Hit: 41
Hawk Fab V5 - XDrive 15'li - Exvega Vesta 2025

Yukarıdaki üç model arasında kaldım ama daha önce deneyimleme fırsatım olmadığı için belki forumda kullananlar vardır diye bi sormak istiyorum sizlere. Önerileriniz nedir dostlar?

fab v4 var memnunum ama uzun süre oturunca terleme yapıyor adana ve vücudun etkisi var heralde ama dandik değil , diperleri hakkında bilgim yok istediğini sorabilirsin fab hakkında
amazonda 6800 ve kuponla bana 6500 e geliyor sende ne vardır kupon olarak bilemem.

Benim için önemli olan rahatlığı o konuda deneyimini paylaşırsan mutlu olurum hocam
eve gelip görenlerde denedi şuana kadar kötü diyen olmadı günde ortalama 5 6 saat otururum bel ağrısı filanda yapmadı tabi kendi vücudunu yaslaman lazım bütün koltuklarda kendini öne atarsan bi süre sonra boyun ve bel ağrısı yapar. müşteri hizmetleri yazmıştım alırken bana şöyle yanıt verdiler garanti ile ilgili

Ekler

• WhatsApp Image 2025-11-07 at 11.53.15.webp
    WhatsApp Image 2025-11-07 at 11.53.15.webp
    180.6 KB · Hit: 25
eve gelip görenlerde denedi şuana kadar kötü diyen olmadı günde ortalama 5 6 saat otururum bel ağrısı filanda yapmadı tabi kendi vücudunu yaslaman lazım bütün koltuklarda kendini öne atarsan bi süre sonra boyun ve bel ağrısı yapar. müşteri hizmetleri yazmıştım alırken bana şöyle yanıt verdiler garanti ile ilgili
Bu çok inandırıcı gelmedi yüksek ihtimal yaslanıp kırılma durumunda kullanıcı hatası diye pışpışlayacaklar

sadece kol dayama kısımları en yükseğe alınca ufaktan oynama yapıyor ama o da tahammül ediliyor rahatsız etmiyor 20-30k lık koltuklarda da oturup deneme fırsatım olmuştu hareketli olduğundan mecbur hareket payı bırakıyorlar.

Bu çok inandırıcı gelmedi yüksek ihtimal yaslanıp kırılma durumunda kullanıcı hatası diye pışpışlayacaklar
aldığım bilgiyi aktarıyorum yoksa şuana kadar hard kullanımda , cs de hileler deli edince kendimi arkaya doğru fırlatsam dahi sıkıntı çekmedim. ama dediğine katılıyoreum kullanıcı hatası derler ama parça desteği oldunu biliyorum kırılınca söküp yenisini alıp takma gibi imkanı var en azından diğerleri nasıl bilemem. kurulumu işkence ama hele de tek kuruyorsan...

Aralarında en iyisi 15li
Böyle düşünme sebebini öğrenebilir miyim?

sadece kol dayama kısımları en yükseğe alınca ufaktan oynama yapıyor ama o da tahammül ediliyor rahatsız etmiyor 20-30k lık koltuklarda da oturup deneme fırsatım olmuştu hareketli olduğundan mecbur hareket payı bırakıyorlar.

aldığım bilgiyi aktarıyorum yoksa şuana kadar hard kullanımda , cs de hileler deli edince kendimi arkaya doğru fırlatsam dahi sıkıntı çekmedim. ama dediğine katılıyoreum kullanıcı hatası derler ama parça desteği oldunu biliyorum kırılınca söküp yenisini alıp takma gibi imkanı var en azından diğerleri nasıl bilemem. kurulumu işkence ama hele de tek kuruyorsan...
Teşekkür ettim bilgiler için çok aydınlatıcı oldu. Baş tacısın.

kol dayama kısmına bunu takarsan daha rahat olursun çok pahalı değil önerim bir dene

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,820
Üyeler
184,056
Son üye
FreegMaan
Geri