dogaccifci
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
HayırReis bu labradorların özel ayrı bakımı falan varmi
HayırReis bu labradorların özel ayrı bakımı falan varmi
La nerden bulacak sahipsiz rotweilerRotweiler al (al derken sahiplen satın alma )alan koruması yapar bahçeye vs adam sokmaz tabi güzel eğitebilirsen veya k9
Bu nasıl yazı la.ilk defa köpek bakıcaksanız yani birden fazla köpek bakmadıysanız k9 falan sizi öyle bi aşarkı rot falan alsanız kangal vs asla baş edemezsiniz yavruyken itaat eğitimi üstünlüğünü koyman lazım büyüynce hayatta baş edemessin o yüzden golden vs basit kolay eğitilebilen baskın olmayan köpekler öneririm köpeğin evi koruyabileceğinide pek düşünmüyorum hırsız susturucuyla 1 kere kafasına sıksa ölür zaten
yani birde rot k9 falan sevmeniz zor çok sert oyun oynuyolar herkes dayanamaz herkes sevemezBu nasıl yazı la.
İçim ürperdi son cümlede.
O zaman kaplanda sahiplensem hırsıza fayda etmez diyosun![]()
Bir şey olmaz ben uçan tekme bile atarım.yani birde rot k9 falan sevmeniz zor çok sert oyun oynuyolar herkes dayanamaz herkes sevemez
Sahiplen sivastan kangal bitane daha iyi korur kesinlikle k9 sizi kurttan koruyamaz ama sizin içi feda eder kendini bütün köpekler oylr ama kangal almanı öneririmMüstakil bahçeli bir evimiz var
Hem evi korusun hem sahibini
Yani korumacı bir köpek olsun
Aklımda k9 var siz ne önerirsiniz
Birde büyünce kangal gibi dev olmasın
TEŞEKKÜRLER
6 yıl boyunca rot baktım çok iyi hayvanlar korumaları yüksektir itaatkar bi hayvandır fazla sert oyun oynamazlar sertliği siz ayarlicaksiniz köpek ona gore davranır bunu unutmayınyani birde rot k9 falan sevmeniz zor çok sert oyun oynuyolar herkes dayanamaz herkes sevemez
Susturuculu hırsız hımmm bizimkiler daha çok kadın kılığında veya siyah bir şeyler giyinip geliyorlar.ilk defa köpek bakıcaksanız yani birden fazla köpek bakmadıysanız k9 falan sizi öyle bi aşarkı rot falan alsanız kangal vs asla baş edemezsiniz yavruyken itaat eğitimi üstünlüğünü koyman lazım büyüynce hayatta baş edemessin o yüzden golden vs basit kolay eğitilebilen baskın olmayan köpekler öneririm köpeğin evi koruyabileceğinide pek düşünmüyorum hırsız susturucuyla 1 kere kafasına sıksa ölür zaten
rotweiler kendi köpeğim şilanın cinsi kesinlikle besleyebilirsin evi her şekilde korur ve çok da uysal aslında ama dişi almanı tavsiye ederim erkekler çok hırçın olur zaptedemezsin (daha 2 gün önce 9 tane yavruladı fotolar ekte çok tatlılar)
ilk defa köpek bakıcaksanız yani birden fazla köpek bakmadıysanız k9 falan sizi öyle bi aşarkı rot falan alsanız kangal vs asla baş edemezsiniz yavruyken itaat eğitimi üstünlüğünü koyman lazım büyüynce hayatta baş edemessin o yüzden golden vs basit kolay eğitilebilen baskın olmayan köpekler öneririm köpeğin evi koruyabileceğinide pek düşünmüyorum hırsız susturucuyla 1 kere kafasına sıksa ölür zaten